Kotisivulle

Taidekaupungin Asiointipiste

Palvelemme asiakkaita TE-toimiston, Veron, Kelan, Digi- ja väestötietoviraston (ent. Maistraatin) sekä matkailuinfon ja löytötavaratoimiston asioissa.
Asiointipisteellä palvelevat ajanvarauksella Koskelantalot sekä sosiaalitoimisto.

Asiointipiste löytyy Mäntän keskustasta kaupungintalolta osoitteesta Seppälän puistotie 15.

Palvelemme
ma-pe klo 9.00-15.00.

 

 

Asiointipiste on yhden pysähdyksen palvelupiste. Meiltä saat apua työ- ja elinkeinotoimiston, Kelan, Veron sekä Digi- ja väestötietoviraston asioissa. Palveluneuvojamme auttavat lomakkeiden täytössä sekä yleisissä ongelmissa jokaisena arkipäivänä, haastavimmissa tilanteissa voidaan varata aika eri toimijoiden asiantuntijoille. Eri toimijoiden lomakkeita on saatavilla Asiointipisteellä ja postia voit jättää päivittäin Asiointipisteen laatikkoon (laatikko on kaupungintalon pääovilla). 
Kelan virkailija palvelee keskiviikkoisin ja torstaisin ajanvarauksella. Joka päivä käytössä on kuitenkin Kelan etäpalvelu. Etäpalvelussa voit puhua Kelan palveluasiantuntijan kanssa tietokoneen kuva- ja ääniyhteydellä. Etäpalvelussa saat henkilökohtaista neuvontaa ja voit hoitaa samoja asioita kuin Kelan palvelupisteessä.

Verkkoasiointia varten voit käyttää asiakastietokonetta Asiointipisteellä. Pisteessä on myös tulostin ja skanneri. 
 

Jäitkö työttömäksi? Alkoiko lomautus?

Ilmoittaudu heti työttömyyden tai lomautuksen alkaessa työnhakijaksi TE -toimistoon. Tämän voit tehdä jo ennen ensimmäistä työttömyys/lomautuspäivää. Työnhaun saat voimaan te-palvelut.fi sivustolla pankkitunnuksin. Muista täyttää heti työttömäksi ilmoittautumisen jälkeen palvelutarvearvio sekä oma suunnitelma. 
TE-palvelut-etusivulla on ohjeistus, miten aloitetaan työnhaku. Jos pankkitunnuksia ei ole, voi työnhaun laittaa voimaan Asiointipisteellä paperilomakkeella. Toisena vaihtoehtona on verkkolomake ilman vahvaa tunnistautumista (=ilman pankkitunnuksia) tai soitto TE-puhelinpalveluun.

TE-puhelinpalvelu palvelee numerossa: 0295 025 500 arkisin klo 9-16.15.
Postiosoite: Pirkanmaan TE-toimisto PL 587, 33101 Tampere, sähköposti kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi.

 

 

Pirkanmaan TE-toimiston kotisivut

 

 

 

 

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
35800 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555