Kotisivulle

Taidekaupungin Asiointipiste

Palvelemme asiakkaita TE-toimiston, Veron, Kelan, Digi- ja väestötietoviraston (ent. Maistraatin) sekä matkailuinfon ja löytötavaratoimiston asioissa. Meiltä voit ostaa myös matkahuollon matkakortteja.
Asiointipisteellä palvelevat ajanvarauksella Koskelantalot, etsivä nuorisotyöntekijä ja työllisyyspalveluiden maahanmuuttopalvelut sekä sosiaalitoimisto.
Kasvomaskeja vähävaraisille jaetaan Asiointipisteellä aukioloaikoina.
Asiointipiste löytyy Mäntän keskustasta osoitteessa Hallituskatu 23.

Palvelemme
ma-pe klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00.
 

 

Asiointipiste on yhden pysähdyksen palvelupiste. Meiltä saat apua työ- ja elinkeinotoimiston, Kelan, Veron sekä Digi- ja väestötietoviraston asioissa. Palveluneuvojamme auttavat lomakkeiden täytössä sekä yleisissä ongelmissa jokaisena arkipäivänä, haastavimmissa tilanteissa voidaan varata aika eri toimijoiden asiantuntijoille. 
Kelan virkailijat palvelevat keskiviikkoisin ja torstaisin ajanvarauksella. Joka päivä käytössä on kuitenkin Kelan etäpalvelu. Etäpalvelussa voit puhua Kelan palveluasiantuntijan kanssa tietokoneen kuva- ja ääniyhteydellä. Etäpalvelussa saat henkilökohtaista neuvontaa ja voit hoitaa samoja asioita kuin Kelan palvelupisteessä.
Digi – ja väestötietoviraston palveluista ulkomaalaisten rekisteröinti sekä vihkiminen onnistuvat ajanvarauksella. Vihkipäivä on kerran kuukaudessa, joka kuukauden toinen keskiviikko. Ajan ulkomaalaisten rekisteröintiä tai vihkimistä varten voit varata Asiointipisteeltä tai digi- ja väestötietovirastosta https://isl.ajanvaraus.fi/frontend/.

Verotoimiston ajanvarauspalvelu verovirkailijalle on Mänttä-Vilppulassa toistaiseksi kiinni. Asiointipisteen palveluneuvojat opastavat kuitenkin joka päivä veron palveluissa. Veron lomakkeita on saatavilla Asiointipisteellä ja postia verotoimistoon voit jättää päivittäin Asiointipisteen laatikkoon. 

Verkkoasiointia varten voit käyttää asiakastietokonetta Asiointipisteellä. Pisteessä on myös tulostin ja skanneri. 
 

Jäitkö työttömäksi? Alkoiko lomautus?

Ilmoittaudu heti työttömyyden tai lomautuksen alkaessa työnhakijaksi TE -toimistoon. Tämän voit tehdä jo ennen ensimmäistä työttömyys/lomautuspäivää. Työnhaun saat voimaan te-palvelut.fi sivustolla pankkitunnuksin. Muista täyttää heti työttömäksi ilmoittautumisen jälkeen palvelutarvearvio sekä oma suunnitelma. 
TE-palvelut-etusivulla on ohjeistus, miten aloitetaan työnhaku. Jos pankkitunnuksia ei ole, voi työnhaun laittaa voimaan Asiointipisteellä paperilomakkeella. Toisena vaihtoehtona on verkkolomake ilman vahvaa tunnistautumista (=ilman pankkitunnuksia) tai soitto TE-puhelinpalveluun.

TE-puhelinpalvelu palvelee numerossa: 0295 025 500 arkisin klo 9-16.15.
Postiosoite: Pirkanmaan TE-toimisto PL 587, 33101 Tampere, sähköposti kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi.

 

 

 

Pirkanmaan TE-toimiston kotisivut

 

 

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555