Kotisivulle

Ruokailu sosiaali- ja terveyspalveluiden toimipisteissä ja kotiateriat

Justiina Ateriapalvelut Oy valmistaa aterioita Mänttä-Vilppulan kaupungin ja Juupajoen kunnan ikäihmisille, Mäntänvuoren Terveyden asiakkaille ja henkilöstöruokailuun sekä muille sopimusasiakkaille. Juupajoella Justiina Ateriapalvelut Oy valmistaa Juupakodin, pienryhmäkodin ja Neliapilan ateriat, muut kotiateriat yhtiölle valmistaa Juupajoen kunnan ruokapalvelut. Yhtiön kaikki keittiöt toimivat valmistuskeittiöinä.

Ruokalistat

Ruokasalit ovat avoinna normaalisti, seuraa ilmoittelua. Tiedotamme mahdollisista rajoituksista tässä ja kaupungin sivuilla.

Laadimme ruokalistat ikääntyneiden ruokasuositusten mukaan. Käytämme kotimaista perunaa, lihaa, ja lihajalosteita. Myös käyttämämme tuorejuurekset, maito, maitojalosteet, leivät ja viljatuotteet ovat kotimaisia. Hyödynnämme satokauden tuotteita saatavuuden mukaan. Pakastejuureksissa ja –kasviksissa käytämme kotimaisten lisäksi joitakin ulkolaisia tuotteita. Marjat ovat pääsääntöisesti kotimaisia.

2022 vuoden alusta siirrymme myös rasvojen osalta suosituksen mukaisiin tuotteisiin.

Muutokset ruokalistoissa ovat mahdollisia. Muutokset voivat johtua talokohtaisista tapahtumista, raaka-aineiden saatavuudesta tai muista vastaavista syistä.

Ruokaviraston Oiva-raportit Justiina Ateriapalveluiden keittiöistä voi lukea klikkaamalla tätä linkkiä.

 

Ruokailu Punatulkun, Sarapihan ja Juupakodin ruokasaleissa

Voit ruokailla Punatulkun ja Sarapihan ruokasaleissa asiakkaana, potilaan tai asukkaan vieraana tai muuten vaan! Juupakodin ruokasalissa voi ruokailla tällä hetkellä ainoastaan Juupakodin asukkaat ja henkilökunta.

Punatulkun ja Sarapihan ruokasaleissa on tarjolla listan mukainen lounas, monipuolinen salaatti- ja leipävalikoima sekä jälkiruoka listan mukaan. Ruokalista noudattaa asukasruokailun listaa. Juupakodin ruokasalissa on tarjolla ruokalistan mukaiset ateriat.

Punatulkussa ja Sarapihassa ruokailun voi maksaa käteisellä, ruokalipuilla, Mobilepaylla ja EazyBreak-sovelluksella (EazyBreak vain Mänttä-Vilppulan kaupungin henkilökunta). Ruokailua ei valitettavasti voi vielä maksaa paikan päällä korttimaksulla.

Ruokasalien aukioloajat 

Punatulkku
ma-pe (huom. suljettu arkipyhinä)
10.45-12.30
Sarapiha
ma-pe
la-su, arkipyhät
11.00-12.45
11.00-12.30
Juupakoti
toistaiseksi kiinni ulkopuolisilta asiakkailta
 

Hinnasto ruokasaleissa 1.1.2022 alkaen

Eläkeläiset (mänttä-vilppulalaiset, juupajokilaiset)
6, 00 €
Vierasateria (satunnaiset vieraat, omaiset) 1.1.2023
8,00 €
Mänttä-Vilppula kaupungin henkilökunta
5,50 €
Talossa (Punatulkku, Sarapiha) työskentelevä henkilökunta
5,50 €
Lapset alle 12 v (ruokailevan aikuisen kanssa)
3,50 €

Kotiateriat

Justiina Ateriapalvelut Oy valmistaa Mänttä-Vilppulan sosiaali- ja terveyspalveluissa tarjottavat kotiateriat. Justiina Ateriapalvelut Oy valmistaa kesäisin myös Juupajoen sosiaali- ja terveyspalveluissa tarjottavat kotiateriat. Kotiateria on ruokalistan mukainen poikkeuksena lauantain kylmä ateria keitto / laatikko ei ole listan mukaan. Arkisin tarjottavat kotiateriat tarjotaan posliiniastioista. Astioiden palauttaminen keittiöön on erityisen tärkeää !

Kotiateriapalvelu on Mäntänvuoren Terveyden kotihoidon tukipalvelu. Päätös kotiaterian tilaamisesta tehdään kotihoidossa / hyvinvointialueella. Aterioiden hinnoittelu tehdään jatkossa hyvinvointialueella.Kotiateriat myönnetään joko Ma-Pe tai Ma-Su tai Pe-Su

Kotiaterioiden toimitukseen liittyvät ilmoitukset Juupajoki: Koulukeskus keittiö 050 374 3389, koulujen lomien ajan 0447288436

 

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555