Kotisivulle

Ruokailu sosiaali- ja terveyspalveluiden toimipisteissä ja kotiateriat

Justiina Ateriapalvelut Oy valmistaa aterioita Mänttä-Vilppulan kaupungin ja Juupajoen kunnan ikäihmisille, Mäntänvuoren Terveyden asiakkaille ja henkilöstöruokailuun sekä muille sopimusasiakkaille. Juupajoella Justiina Ateriapalvelut Oy valmistaa Juupakodin ja pienryhmäkodin ateriat ,Juupajoen kotiateriat yhtiölle valmistaa Juupajoen kunnan ruokapalvelut. Yhtiön kaikki keittiöt toimivat valmistuskeittiöinä.

Ruokalistat

Ruokasalit ovat avoinna normaalisti, seuraa ilmoittelua. Tiedotamme mahdollisista rajoituksista tässä ja kaupungin sivuilla.

Laadimme ruokalistat ikääntyneiden ruokasuositusten mukaan. Käytämme kotimaista perunaa, lihaa, ja lihajalosteita. Myös käyttämämme tuorejuurekset, maito, maitojalosteet, leivät ja viljatuotteet ovat kotimaisia. Hyödynnämme satokauden tuotteita saatavuuden mukaan. Pakastejuureksissa ja –kasviksissa käytämme kotimaisten lisäksi joitakin ulkolaisia tuotteita. Marjat ovat pääsääntöisesti kotimaisia.

2022 vuoden alusta siirryimme myös rasvojen osalta suosituksen mukaisiin tuotteisiin.

Muutokset ruokalistoissa ovat mahdollisia. Muutokset voivat johtua talokohtaisista tapahtumista, raaka-aineiden saatavuudesta tai muista vastaavista syistä.

Ruokaviraston Oiva-raportit Justiina Ateriapalveluiden keittiöistä voi lukea klikkaamalla tätä linkkiä.

 

Ruokailu Punatulkun, Sarapihan ja Juupakodin ruokasaleissa

Voit ruokailla Punatulkun ja Sarapihan ruokasaleissa asiakkaana, potilaan tai asukkaan vieraana tai muuten vaan! Juupakodin ruokasalissa voi ruokailla tällä hetkellä ainoastaan Juupakodin asukkaat ja henkilökunta.

Punatulkun ja Sarapihan ruokasaleissa on tarjolla listan mukainen lounas, monipuolisempi salaatti- ja leipävalikoima sekä jälkiruoka listan mukaan. Ruokalista noudattaa asukasruokailun listaa. Juupakodin ruokasalissa on tarjolla ruokalistan mukaiset ateriat.

Punatulkussa ja Sarapihassa ruokailun voi maksaa käteisellä, ruokalipuilla, Mobilepaylla ja epassi-sovelluksella (epassi vain Mänttä-Vilppulan kaupungin henkilökunta). Ruokailua ei valitettavasti voi vielä maksaa paikan päällä korttimaksulla.

Ruokasalien aukioloajat 

Punatulkku
ma-pe (huom. suljettu arkipyhinä)
10.45-12.30
Sarapiha
ma-pe
la-su, arkipyhät
11.00-12.45
11.00-12.30
Juupakoti
toistaiseksi kiinni ulkopuolisilta asiakkailta
 

Hinnasto ruokasaleissa 1.1.2023 alkaen

Eläkeläiset (mänttä-vilppulalaiset, juupajokilaiset)
6, 00 €
Vierasateria ( ruokailijat  talon ulkopuolelta )
8,00 €
Mänttä-Vilppula kaupungin ja MVT henkilökunta
5,50 €
Talossa (Punatulkku, Sarapiha) työskentelevä henkilökunta
5,50 €
Lapset alle 12 v (ruokailevan aikuisen kanssa)
3,50 €

Kotiateriat

Justiina Ateriapalvelut Oy valmistaa Mänttä-Vilppulassa tarjottavat kotiateriat hyvonvointialueelle. Justiina Ateriapalvelut Oy valmistaa kesäisin myös Juupajoella tarjottavat kotiateriat.

Päätös kotiaterian saamisesta tehdään hyvinvointialueella . Aterioiden hinta vahvistetaan hyvinvointialueella.

Justiina Ateriapalvelut tarjoaa kotiateriapalvelua asiakkaille jotka eivät täytä hyvinvointialueen kriteerejä. Tästä linkistä tiedot palvelusta tarkemmin.

Kotiateria on ruokalistan mukainen poikkeuksena lauantain kylmä ateria keitto / laatikko ei ole listan mukaan. Arkisin tarjottavat kotiateriat tarjotaan posliiniastioista. Astioiden palauttaminen keittiöön on erityisen tärkeää !

 

Kotiaterioiden toimitukseen liittyvät ilmoitukset Juupajoki: Koulukeskus keittiö 050 374 3389, koulujen lomien ajan 0447288436

 

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
(Huomaa uusi käyntiosoite 31.7. alkaen)

Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555