Liikenneyhteydet ja kartat

Mänttä-Vilppulaan on erinomaiset liikenneyhteydet oli kulkuneuvosi mikä tahansa! Meille pääset maata ja kiskoja pitkin, vesitse tai vaikka lentäen! Päiväsaikaan tulee ja lähtee useita linja-autovuoroja. Myös kiskobussi liikennöi Vilppulan ja Kolhon asemilta.

Opaskartta

Mänttä-Vilppulan kaupungin opaskartta

 

 

 

 

 

 

 

 


Henkilöautolla
Mänttä-Vilppulaan on helppo päästä. Kaupunki sijaitsee Ylä-Pirkanmaalla Tampereen ja Jyväskylän puolessa välissä ja henkilöautolla matkaan kuluu molempiin suuntiin 1 tunti.

Linja-autolla
Mänttä-Vilppulaan kulkee päivän mittaan linja-autovuoroja Tampereelta, Jyväskylästä ja lähikunnistamme kuten Keuruulta, Ruovedelta, Orivedeltä, Juupajoelta ja Jämsästä.  Erilaisista matkalipputuotteista voit kysellä Mänttä-Vilppulan matkailuinfosta puh. 03 488 8555.

Mänttä-Vilppulassa on käytössä Mäntän ja Vilppulan väliseen linja-autoliikenteeseen soveltuva seutulippu. Seutulipulla ajelet Mäntän ja Vilppulan välillä päivittäiset työmatka-, koulu- ja muut ajot edulliseen 50 euron kuukausihintaan. Seutulippuja voit kysellä myös naapurikuntiin. Mänttä-Vilppula kuuluu Tampereen itäiseen seutulippualueeseen ja erihintaisia seutulippuja on käytössä joillakin liikennöitsijöillä. Seutulippu on seutulippualueeseen kuuluvien kuntien, valtion ja liikennöitsijöiden tarjoama normaalitaksaa edullisempi matkalippu.

Junalla
Kiskobussi kulkee Mänttä-Vilppulasta kolmasti päivän aikana Tampereelle ja takaisin. Kiskobussi saapuu ja lähtee Vilppulasta ja Kolhosta. Asemat ja aikataulut:
Vilppulan asema
Kolhon asema

Veneellä
Kaupungilla on useita paikkakuntalaisia ja vierailijoita palvelevia venesatamia Vilpunkoskessa, Kolhossa, Pohjaslahdessa sekä Mäntässä.

Lentokoneella
Mäntän Sassin lentopaikkaa perusparannetaan tällä hetkellä. Uusitun kentän on tarkoitus valmistua vuonna 2019 (EFMT).
• Kiitotie 850 m x 23 m, asfaltti
• Vesikoneiden laituri ja laskupaikat järveen (2 kpl)

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555