Kotisivulle

Joukkoliikenne ja liikenneyhteydet

Mänttä-Vilppulaan on hyvät liikenneyhteydet oli kulkuneuvosi mikä tahansa! Meille pääset maata ja kiskoja pitkin tai vesitse. Päiväsaikaan tulee ja lähtee useita linja-autovuoroja. Myös kiskobussi liikennöi Vilppulan ja Kolhon asemilta Tampereen ja Keuruun suuntaan. Vilppulan asemalle on saatavissa tarvittaessa bussiyhteys päivällä (kts. Palveluliikenne).

TIESITKÖ, että voit käyttää asiointiin kaupungin palveluliikenne KYYTIÄ!

Palveluliikenne KYYTI toimii 4 päivänä viikossa klo 9-14 välillä. Maanantaisin ajetaan Mänttä-Vilppula väliä, tiistaina Pohjaslahden suuntaa, keskiviikkona Kolhon suuntaa ja Mäntän läntistä puolta sekä perjantaina Mäntän itäosaa. KYYDIN tarpeesta tulee ilmoittaa edellisenä päivänä kuljettajalle klo 12 mennessä, Matka Mäkelä Oy puh 040 555 5711. Lipun hinta 3,50 €/kyyti. Katso tarkemmin aikataulut ohesta tai soita kuljettajalle. 

Mänttä-Vilppulan Karttapalvelu 

Opaskartta    

 Osoitekartta 2023 


Henkilöautolla
Mänttä-Vilppulaan on helppo päästä. Kaupunki sijaitsee Ylä-Pirkanmaalla Tampereen ja Jyväskylän puolessa välissä kt 58 varrella ja henkilöautolla matkaan kuluu molempiin suuntiin tunnin verran.

Linja-autolla
Mänttä-Vilppulaan kulkee päivän mittaan linja-autovuoroja Tampereelta, Jyväskylästä ja lähikunnistamme kuten Keuruulta, Ruovedelta, Orivedeltä, Juupajoelta ja Jämsästä. Aikataulut, reitit ja liikennöitsijät näkyvät oikealla olevissa linkeissä.

Reitit ja liikennöitsijät:  

Palveluliikenteen tiedote:
Ilmoitus kuljetustarpeesta edellisenä päivänä kuljettajalle. 
Bussi poikkeaa reitiltä aikataulun salliessa.
Reittiä käyttävät myös liikuntaesteiset henkilöt.

Mäntän Tilausliikenne Oy puh.040 555 5711

Koulukuljetukset:   tietoja antaa ko. oppilaitos tai koulutoimisto.

 

Junalla
Kiskobussi kulkee Mänttä-Vilppulasta neljästi arkipäivänä ja kolmasti sunnuntaina Tampereelle (Jyväskylään) ja Keuruun suuntaan.  Kiskobussi saapuu ja lähtee Vilppulasta ja Kolhosta. Asemat ja aikataulut:
Vilppulan asema
Kolhon asema

Veneellä
Kaupungilla on useita paikkakuntalaisia ja vierailijoita palvelevia venesatamia Vilpunkoski/Vilppulassa, Kolhossa, Pohjaslahdessa sekä Mäntässä.

Lentokoneella
Mäntän Sassin hyväkuntoinen ja sorapintainen lentopaikka sijaitsee vain 2 km keskustasta. Lisätietoja kentästä lentopaikat-sivustolta

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
35800 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555