Kotisivulle

Liikenneturvallisuus

Liikenneturvallisuussuunnitelma

Ylä-Pirkanmaan seudun kestävän ja turvallisen liikkumisen suunnitelma valmistui vuonna 2013. Liikenneturvallisuussuunnitelma sisältää monipuolisen katsauksen seudun liikenneturvallisuuden nykytilanteeseen, laaja-alaisen toimenpideohjelman liikenneturvallisuusongelmien parantamiseksi sekä suuntaviivat kuntien liikenneturvallisuustyön aktivoimiseksi.

Tavoitteiden saavuttamiseksi liikenneturvallisuussuunnitelmassa esitetään laaja joukko kuntien (Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Ruovesi ja Virrat) eri toimialoille, Pirkanmaan ely-keskukselle, Liikenneturvalle ja poliisille vastuutettuja toimenpiteitä. Niitä on esitetty koskien liikennekasvatusta, liikenneympäristön parantamista, liikenteen valvontaa, suunnitteluperiaatteita ja eri toimijoiden välistä yhteistyötä.

Hyödyllisiä liikenneturvallisuuslinkkejä

Liikenneturva

Poliisin liikenneturvallisuussivut

ely-keskuksen liikenneturvallisuussivut  

Mänttä-Vilppulassa toimii poikkihallinnollinen liikenneturvallisuustyöryhmä, jonka tehtävänä on edistää vastuullista ja turvallista liikkumista kuntalaisten keskuudessa sekä koordinoida ja edistää kaupungin eri toimialojen ja sidosryhmien välistä yhteistyötä. Liikenneturvallisuustyöryhmän toiminnan painopiste on liikennekasvatukseen ja -tiedotukseen liittyvissä toimenpiteissä, mutta myös liikenneympäristön parannustarpeisiin ja liikenteen valvonnan kohdentamiseen otetaan kantaa. Työryhmässä on edustus kaupungin eri palvelualueista. Liikenneturvallisuustyöryhmän puheenjohtajana toimii tekninen johtaja Hannu Kemppainen.

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555