Vilppulankosken päiväkoti

Vilppulankosken päiväkoti on  viisi ryhmäinen, vuonna 1999 valmistunut päiväkoti Vilppulan taajamassa.

Päiväkodissamme on hyvät puitteet laadukkaalle pienten lasten varhaiskasvatukselle, jota päiväkotimme tarjoaa perheiden etukäteen ilmoittamien hoitoaikojen mukaan arkisin  klo 06:00-18:00 välisenä aikana.

 

Tähtimöt

Tähtimöt on  2-5-vuotiaiden lasten sisarusryhmä. Ryhmässä työskentelee lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Tähtimöissä lapset saavat monipuolisia kokemuksia ja elämyksiä liikkuen, laulaen, musisoiden, askarrellen, retkeillen, keskustellen, kuunnellen ja toiset huomioiden. Päivittäin toimimme sekä pienryhmissä että puuhaamme myös yhdessä koko porukalla.

 

Hilpit

Hilpit on 3-6-vuotiaiden lasten integroitu pienryhmä. Osalla lapsista on erityisen tuen ja ohjauksen tarvetta jollain kehityksen osa-alueella. Ryhmässä iloitaan jokaisen vahvuuksista ja opitaan toimimaan yhdessä.  Hilpeissä työskentelee tällä hetkellä kaksi lastentarhanopettajaa, lastenhoitaja sekä päiväkotiavustaja.

 

 

 

Helmikät

Helmikät on talon nuorimmaisten ryhmä, jossa on 1-2-vuotiaita lapsia. Ryhmässä työskentelee lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Helmiköissä lapset saavat monipuolisia kokemuksia ja elämyksiä liikkuen, laulaen, musisoiden, askarrellen, retkeillen, keskustellen, kuunnellen ja toiset huomioiden. Päivittäin toimitaan sekä pienryhmissä että puuhataan myös yhdessä koko porukalla.

 

 

Kilpukat

Kilpukat on 2-6-vuotiaiden lasten sisarusryhmä. Ryhmässä työskentelee lastentarhanopettaja, kaksi lastenhoitajaa sekä päiväkotiavustaja.

Kilpukoissa haluamme nostaa esille leikin tärkeyden. Me leikimme joka päivä! Aikuiset ohjaavat, tukevat ja rikastuttavat lasten leikkiä. Leikin ja arjen lomassa opimme tärkeitä sosiaalisia taitoja, koemme elämyksiä ja onnistumisia sekä harjoittelemme motoriikan ja kielen kehitystä. Kilpukoissa laulamme ja loruttelemme paljon.

 

 

Esioppilaiden täydentävä varhaiskasvatus
Eskarin lisäksi täydentävää varhaiskasvatusta tarvitsevien eskareiden ryhmä toimii aamuisin (klo 06:00-09:00) ja iltapäivisin (klo 13:00-16:30) Vilppulankosken koulun puukoululla. Ryhmässä työskentelee kolme päiväkodin lastenhoitajaa.

Päiväkodissa työskentelevät lisäksi myös kokoaikainen keittiötyöntekijä sekä siivooja.

Päiväkodin keittössä valmistetaan maittavat aamu- ja välipalat. Lounas tulee päiväkodille Vilppulankosken koulun keittiöltä.

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555