Kotisivulle

Tule töihin Taidekaupungin sosiaalipalveluihin!

3.7.2019

Missä ja mikä ihme on Taidekaupunki Mänttä-Vilppula?

Serlachius-museoista lienet toki kuullutkin. Ne muuten sijaitsevat täällä Mänttä-Vilppulassa. Kaupungistamme löytyy läjäpäin myös muita taide- ja kulttuuritapahtumia. Voi kuulostaa pienen kaupungin itsekehulta, mutta meillä taide ja kulttuuri ovat aidosti läsnä arjessa. Esimerkiksi kaupungintalon etupihalla seisoo tyrannosauruksen jalka ja kaupungin sähköpostiosoitteet ovat muotoa @taidekaupunki.fi.

Mänttä-Vilppulassa on Pirkanmaan edullisimmat asunnot. Voit asua Taidekaupungissa luonnon äärellä ja kuitenkin lähellä palveluita. Viihtyisä pikkukaupunki tarjoaa mainion miljöön asua ja tehdä uraa. Meillä voi myös harrastaa lähes mitä vain!

Millaista täällä on olla töissä?

Taidekaupungin sosiaalipalveluissa on todistetusti hyvä olla töissä. Vaihtuvuutemme on vähäistä ja työntekijät viihtyvät hyvin töissä. Työhyvinvointiasi tukevat kulttuuri-, lounas- ja liikuntaedut, toimiva työnohjaus, tyky-toiminta ja tietenkin mainiot työkaverit ja esimies! Työtäsi palvelee vahvasti myös keskustassa sijaitseva Pirkanmaan laajin asiointipiste, jossa valtion ja kunnan palvelut ovat saman katon alla asiakastasi varten. Tehtävän osalta et todella joudu kangistumaan kaavoihin tai hoitamaan vain yhtä osa-aluetta, kuten isommissa organisaatioissa usein käy. Pääset tekemään töitä laaja-alaisesti ja kehittymään joka päivä kanssamme.

Arvostamme osaamistasi kaikessa tekemisessämme. Idearikkaus, luovuus ja vastuullisuus näkyvät aidosti arjessamme. Eikä muuten haittaa, mikäli suhtaudut asioihin ilon ja huumorin kautta. Niiden avulla selviät haastavista asiakkaista ja työntäyteisistä päivistä. Organisaatiomme on matala ja koko sotesta vastaava johtajamme saattaa käväistä kahvilla kanssasi ja tiedustella päivän kuulumiset. Esimiehesi saattaa olla välillä vähän tiukkis, mutta toisaalta hän tukee omaaloitteisuuttasi, kehittää työtäsi ja vahvistaa osaamistasi. Ei siis mikään ihan menetetty tapaus hänkään.

Saako siitä rahaa?

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on meillä 3 700 euroa eli ihan maan kärkitasoa. Tästä rekrylisän osuus on 500 euroa ja se on määräaikainen 31.12.2019 asti. Ei silti huolta - vuoden 2019 aikana arvioimme rekrytointilisän sisällyttämistä sosiaalityöntekijöiden pysyvään palkkarakenteeseen.

Oletko vielä kiinnostunut?

Tutustu avoimiin työopaikkoihimme ja klikkaa itsesi hakulomakkeelle:

Lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä
Sosiaalityöntekijä

Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa.

Ota elämän kestävä riski ja tule töihin Taidekaupunkiin!

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555