Kotisivulle

Tarja Marjamäki tuo asiantuntemusta Taidekaupunkiin

6.11.2019

Mänttä-Vilppulan kaupungin uusi hallintoylilääkäri Tarja Marjamäki istahti ensimmäistä kertaa työpöytänsä ääreen maanantaina 4.11. Uudessa virassaan hän kertoo aloittaneensa hyvällä ja innostuneella mielellä.

- Mänttä-Vilppulasta on kuulunut positiivisia asioita. Tänne konseptoitu uudenlainen toimintatapa on erityisen kiinnostava, kertoo Marjamäki.

Pirkanmaa on Marjamäelle hyvin tuttu alue, sillä hän on työskennellyt monipuolisissa tehtävissä Tampereen ympäryskunnissa. Myös Mänttä-Vilppulassa Marjamäki on työskennellyt opiskeluaikana muutamaan otteeseen.

Tarja Marjamäki luonnehtii itseään työmyyräksi. Hän on luonut uraa julkisten sosiaali- ja terveyspalveluiden parissa kaikkiaan 35 vuoden ajan, niistä 20 vuotta hallinnollisissa johtotehtävissä: kuusi vuotta perusturvajohtajana ja 12 vuotta johtavan lääkärin/ylilääkärin tehtävissä.

Työnsä lomassa Tarja Marjamäki on osallistunut maakunnallisissa verkostoissa monipuoliseen sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämistyöhön. Muun muassa vanhuspalveluiden ja suun terveydenhuollon kehittämiseen. TAYS:n alueella toimivan potilashotellin suunnittelu- ja perustamistyössä hän oli myös mukana.

Tarja Marjamäki kokee, että hänet on otettu uudessa työyhteisössä hyvin vastaan.

- Kaupungissa vaikuttaa olevan positiivinen vire ja työskentelyilmapiiri, kiittää Marjamäki.

Yhteisellä me-hengellä on Marjamäen mukaan työnteon kannalta keskeinen merkitys.

- Se auttaa jaksamaan myös hankalampien päivien yli ja niitä tulee väistämättä välillä jokaiselle.

Ahkeralle työnteolle Marjamäki hakee vastapainoa mukavista harrastuksista. Hän kertoo lataavansa akut luonnossa liikkuen ja musiikin parissa.

- Musiikki on minulle erityisen tärkeää. Nautin myös estetiikasta, kuten taiteesta ja viherympäristöistä. Lukisin myös enemmän, jos vain ehtisin.

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555