Kotisivulle

Omaolo.fi -palvelu ja koronanäytteenoton sähköinen ajanvaraus

18.6.2021

Mäntänvuoren Terveys laajentaa sähköisiä palveluitaan ottamalla kesäkuussa käyttöön valtakunnallisen Omaolo.fi -palvelun. Omaolosta löydät sosiaali- ja terveyspalvelut nopeasti ja vaivattomasti kotisohvaltasi käsin – ympäri vuorokauden. Omaolo arvioi asiakkaan hoidon ja kiireellisyyden tarvetta ja ohjaa tarvittaessa ajanvaraukseen (verkko- tai puhelinajanvaraukseen tilanteesta riippuen). Palvelu auttaa seuraavissa tilanteissa:

Ensimmäisenä otamme käyttöön koronavirustaudin oirearvion, jonka kautta voi myös varata ajan sähköisesti koronanäytteenottoon. Syksyn mittaan laajennamme palvelua ottamalla käyttöön laajemmin myös muita oirearvioita. Palvelun avulla vältyt turhalta jonottamiselta ja saat avun terveyshuoliisi ympäri vuorokauden. Omaolon antamat suositukset ovat aina henkilökohtaisia ja ne perustuvat ajantasaisimpaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön ja kansallisesti yhteisesti sovittuihin kriteereihin.

Omaolo toimii osoitteessa omaolo.fi, palvelua voi käyttää myös matkapuhelimella.

Koronanäytteenoton sähköinen ajanvaraus

Ajan koronanäytteenottoon voi nyt varata sähköisesti omaolo.fi -palvelun kautta tai suoraan Mäntänvuoren Terveyden verkkoajanvarauksesta.

Mene ensin osoitteeseen omaolo.fi ja tee etusivulta löytyvä koronavirustaudin oirearvio. Toimi oirearvion suosituksen mukaisesti. Jos koronaoirearvio suosittaa suoraan varaamaan ajan koronanäytteenottoon, pääset omaolon kautta suoraan sähköiseen ajanvaraukseen varaamaan ajan.

Voit varata ajan sähköisesti myös verkkoajanvarauksesta, jos terveydenhuollon ammattilainen on ohjannut sinua varaamaan ajan, esimerkiksi jäljityksen yhteydessä.

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555