Kotisivulle

Mänttä-Vilppulan Ulkoiluvuoden 2021 aloituksen valokuvakilpailuun saapui upeita kuvia, joista on nyt valittu voittajakuvat

22.1.2021

Mänttä-Vilppulassa alkoi vuodenvaihteessa teemavuosi, jonka aiheena on Ulkoiluvuosi 2021. Teemavuoden aikana on tarkoitus kannustaa kaikkia kaupunkilaisia, yrityksiä, yhdistyksiä ja organisaatioita ulkoilemaan. Teemavuosi aloitettiin valokuvakilpailulla, jossa pyydettiin kuvaamaan ulkoilukuvia Mänttä-Vilppulasta ja julkaisemaan ne sosiaalisessa mediassa 17.1. mennessä. Kilpailuaikana julkaistiinkin urakalla upeita otoksia erilaisista ulkoiluhetkistä. Ulkoiluvuoden viestintätiimi on nyt valinnut kaikkien hienojen otosten joukosta 10 voittajakuvaa. 

Palkituissa kuvissa näkyy talviulkoilun riemua

Ulkoiluvuoden viestintätiimi valitsi sosiaalisessa mediassa jaetuista kuvista 10 kuvaa, joissa tulee esiin monipuolisesti ulkoilu, erilaiset aktiviteetit ja ulkoilun mahdollisuudet sekä kauniit kohteet. Palkituissa kuvissa näkyy talviulkoilun riemua ja hienoja hetkiä. Viestintätiimin mielestä kuvat kannustavat ulkoiluun ja antavat hyviä vinkkejä kaikille ulkoilutekemistä miettiville.
 
Palkitut kuvat ovat:
Elina Tukia: Pilkkikisoissa Tammirannassa.
Heli Mäkinen: Reippaat kolmasluokkalaiset Parkkivuoren ladulla.
Jaana Saarinen: Heppailua norjanvuonohevosen Siljan kanssa.
Juha Vuokko: Parkkivuoren pulkkamäen riemua.
Kari Virtanen: Koirien kanssa Keurusselän rannalla.
Katja Autonen-Lepistö: Aamulenkki Lemmenpolulla.
Leena Aalto: ”Hiki on hyvästä”-porukan ulkoliikuntaa.
Mira Nevanperä: Vuoden ensimmäisen päivän lumilyhty mökin rannassa.
Tuija Virtanen: Riemua ja retkeilyä Runttimäessä.
Vilpun Paja: Porukalla on aina mukavampaa, todistaa Vilpun Pajan väki!
 
Voittajiin on oltu suoraan yhteyksissä. Palkintona voittajat saavat Ulkoiluvuosi-retkirepun yllätyssisältöineen. Voittajakuvat ovat nähtävillä Mänttä-Vilppulan kaupungin nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Kiitos myös kaikille muille ulkoilukuvansa julkaisseille! 
 

Osallistu teemavuoteen jakamalla ulkoilukuvia vuoden ympäri

Teemavuoden aloituksen valokuvakilpailun otoksia voi selailla kirjoittamalla sosiaalisten medioiden hakukenttiin seuraavat tunnisteet: #taidekaupunkiliikkuu, #taidekaupunkiulkoilee ja #taidekaupunki2021.

Kannustamme jakamaan ulkoilukuvia jatkossakin koko vuoden ympäri. Käytäthän kuvia julkaistessasi edellä mainittuja tunnisteita, niin kaikki voivat näitä hakusanoja etsimällä tunnelmoida Ulkoiluvuoden kuvia. Kuvia on helppo jakaa esimerkiksi Taidekaupunki liikkuu -Facebook-ryhmässä. Sieltä voi seurata koko kaupungin liikkumisen riemua. 

Teemavuoteen liittyen on suunnitteilla monenlaista mukavaa tekemistä, haasteita ja toimintaa, joihin kannattaa osallistua mukaan. Ulkoilullista vuotta kaikille!
 
 

Lisätietoja:

Jari Ahvenjärvi
Liikuntapalvelupäällikkö
jari.ahvenjarvi@taidekaupunki.fi
050 328 7326

Senni Östman
Tiedottaja
senni.ostman@taidekaupunki.fi
050 303 4800

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555