Kotisivulle

Mänttä-Vilppulan kaupungin organisaatiouudistus - Konsernipalvelut

6.11.2019

Miten konsernipalvelut muuttuvat Mänttä-Vilppulan kaupungin organisaatiouudistuksen myötä?

Konsernipalveluiden palvelualue uudistuu rakenteeltaan 1.1.2020 tapahtuvassa organisaatiouudistuksessa merkittävästi. Palvelualue koostuu jatkossa kolmesta vastuualueesta: sisäiset tukipalvelut, yleishallintopalvelut sekä HR- ja viestintäpalvelut.

Sisäiset tukipalvelut vastaa jatkossa palkka, -talous, -ja IT-palveluiden järjestämisestä. Yleishallintopalveluissa tulee puolestaan työskentelemään kaksi hallintoasiantuntijaa, joiden tehtävänä on hoitaa kaupungin hallinto, laillisuusvalvonta, arkistointi ja kaupunginjohtajan sihteerin tehtävät. Yleishallintopalvelut aloittaa lisäksi hallinnon palvelukeskuksen rakentamisen, jonka tarkoituksena on yhdistää eri toimintojen hallinto- ja toimistotehtävien prosesseja ja osaamista. Konkreettisesti projekti alkaa palvelualueiden sihteereiden yhteistyömallin rakentamisella.

HR- ja viestintäpalvelut vastaa jatkossa kaupungin henkilöstöasioiden kehittämisestä, sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, kaupunkimarkkinoinnista ja asiakaspalvelun kehittämisestä. Kuntalaiselle näkyvin palvelu on kaupungin Asiointipiste Mäntän keskustassa. Tiedotamme tarkemmin konsernipalveluista vielä ennen vuodenvaihdetta kun kaikki loputkin yksityiskohdat on saatu sovittua.

– Konsernipalveluiden muutoksen punaisena lankana ja kantavana  voimana on ollut sisäisten palveluiden kehittäminen aina vain paremmaksi henkilöstöllemme. Lisäksi viestinnän nostaminen uudella tavalla näkyväksi on toimintamme perusedellytys. Uudella palvelualueella on myös erittäin lupaavia yhteistyön mahdollisuuksia ja rajapintoja, toteaa palvelualueen johtajana toimiva kaupunginjohtaja Markus Auvinen.

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555