Kotisivulle

Lähihoitajaksi rekrytointikoulutuksella - hae nyt!

3.8.2021

Onko haaveenasi lähihoitajan tutkinto ja mahdollisuus päästä tekemään merkityksellistä työtä monipuolisissa sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä? Mäntänvuoren Terveys hakee opiskelijoita lokakuussa alkavaan rekrytoivaan lähihoitajakoulutukseen.

 

Olet etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut ihmisläheisestä työstä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Et tarvitse aiempaa kokemusta alasta, mutta ilahdumme, jos olet herätellyt kiinnostustasi alaan esimerkiksi työkokeilun kautta. Lähihoitajan työssä tärkeää ovat myös hyvä fyysinen ja psyykkinen kunto. Voidaksesi hakeutua rekrytoivaan koulutukseen, sinulla tulee lisäksi olla:

Miten opiskelu tapahtuu?

Toteutamme koulutuksen yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa. Tavoitteena on, että suoritat lähihoitajan eli sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinnon (180 osp). Opintojen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan aiemmin hankkimasi osaaminen ja suunnitellaan opintojesi eteneminen.

Opinnot ovat verkko- ja työssäoppimispainotteiset. Työssäoppimisjaksot tulet tekemään Mäntänvuoren Terveys Oy:n toimipisteissä Mänttä-Vilppulassa tai Juupajoella. Jos siis asut Pirkanmaan reuna-alueilla, tämä mahdollisuus on juuri sinua varten, sillä koulutus sisältää vain yksittäisiä lähiopetuspäiviä Tampereella.

Työssäoppimisjaksoilla pääset ensisijaisesti oppimaan tehostettuun palveluasumiseen ja kotihoitoon, mutta kuuntelemme myös sinun toiveitasi, jos olet kiinnostunut työssäoppimisesta esimerkiksi tk-sairaalassa.

Opiskelujesi aikana tuemme sinua löytämään omat vahvuutesi ja mielenkiinnon kohteesi lähihoitajan tehtävissä.

Entä mitä opiskelujen jälkeen?

Pääset jo opiskeluvaiheessa osaksi Pihlajalinnan työyhteisöä, ja valmistumistuttuasi toivomme, että jäät työkaveriksemme meille Pihlajalinnaan Mäntänvuoren Terveyteen.

Kiinnostuitko?

Haethan mukaan viimeistään 17.9.2021 te-palveluiden lomakkeella.

Hakulomakkeelle pääset tästä linkistä

Mikäli sinua jäi mietityttämään jokin asia, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Mäntänvuoren Terveys Oy
HR-asiantuntija Taru Kalela, puh. 044 4663304, taru.kalela@pihlajalinna.fi
Palveluvastaava Marika Hetekorpi, puh. 040 183 6415, marika.hetekorpi@pihlajalinna.fi

Lisätietoja koulutuksesta, työtehtävistä ja hakemisesta voit käydä lukemassa TAKK:n sivuilta.

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
35800 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555