Kotisivulle

Kuntosalit avautuvat ensi viikolla, muut koronalinjaukset pysyvät samoina

2.6.2021

Mänttä-Vilppulan alueella koronatilanne on tällä hetkellä rauhallinen. Kaupungissa ei ole tartuntoja tai altistumisia. Koko Pirkanmaan osalta pysytään edelleen kiihtymisvaiheessa, joten voimassa olevat rajoitukset ja suositukset pysyvät pääsääntöisesti voimassa samoina kuin aiemmin.


Kuntosalit avautuvat 7.6.2021, aikuisten joukkuelajit sisätiloissa tauolla

Mänttä-Vilppulan kaupungin kuntosalit avautuvat 7.6.2021 lähtien. Kuntosalilla saa olla samaan aikaan enintään 10 henkilöä. Kuntosaleissa käydessä tulee muistaa pitää riittävät turvavälit muihin kävijöihin sekä huolehtia hygieniasta ja muista turvaohjeista. 

Aikuisten joukkue- ja kontaktiurheilulajit ovat edelleen tauolla. Aikuiset voivat kuitenkin harrastaa ulkona turvaohjeita noudattaen. 

Muistutamme myös, että aikuisen tuodessa lasta harrastukseen, aikuiset eivät saisi jäädä kokoontumaan. 

Voimassa olevat kokoontumisrajoitukset ja turvaohjeet

Pirkanmaalla on voimassa aluehallintoviraston määräämät kokoontumisrajoitukset, joiden mukaan sisätiloissa saa kokoontua enintään 10 henkilöä ja ulkotiloissa enintään 50 henkilöä. Kuitenkin jos terveysturvallisuus varmistetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön hygieniaohjetta noudattamalla, myös suurempia tilaisuuksia voi järjestää.

Vaikka Mänttä-Vilppulan alueen koronatilanne on tällä hetkellä rauhallinen, on voimassa olevia rajoituksia noudatettava ja huolehdittava turvallisuudesta maskeja käyttämällä ja hygieniaohjeita noudattamalla. Näin varmistamme, että tilanne pysyy rauhallisena ja voimme turvallisemmin mielin viettää kesää.

Kaikki voimassa olevat suositukset ja rajoitukset voi käydä katsomassa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin verkkosivuilta. Paikalliset ohjeistukset koronatilanteeseen liittyen löytyvät Mänttä-Vilppulan kaupungin verkkosivuilta.


Ei-kiireelliset yhteydenotot ja kysymykset 
rajoituksiin ja linjauksiin liittyen voi jättää 
osoitteeseen: kaupunki@manttavilppula.fi
Kysymykset ohjataan hallintoylilääkärille 
ja kaupungin palvelualueille. 

Kiireelliset yhteydenotot ja kysymykset:

Tarja Marjamäki
hallintoylilääkäri
tarja.marjamaki@taidekaupunki.fi
044 728 8764

 

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555