Kotisivulle

Koronarokotusten ajanvaraus avoinna nyt kaikille 40 vuotta täyttäneille. Varaa aika helposti verkosta

11.6.2021

Koronarokotukset etenevät nyt seuraavaan ikäryhmään. Rokotusajan voivat varata kaikki 40 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat (vuonna 1981 ja tätä aiemmin syntyneet) kuntalaiset.

 

Rokotusajan voivat edelleen varata myös sairauden tai tilan vuoksi riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat 16 vuotta jo täyttäneet ja tätä vanhemmat. Riskiryhmät löydät tästä linkistä.

Varaa aika 1. rokotukseen helposti verkkoajanvarauksen kautta. Sähköisen ajanvarauksen voivat tehdä kaikki kulloinkin rokotusvuorossa oleviin ikä- tai riskiryhmiin kuuluvat kuntalaiset. Rokotusryhmään kuuluminen tarkistetaan rokotuspaikalla.

Varaa aika sähköisesti koronarokotukseen täältä VERKKOAJANVARAUS
Linkki ajanvaraukseen löytyy myös Mäntänvuoren Terveyden etusivulta.
Katso tästä ohje verkkoajanvaraukseen

Saapuvien rokotteiden määrä tiedetään noin viikkoa etukäteen ja aikoja ajanvaraukseen avataan tämän aikataulun sekä THL:n ohjeistaman rokotusjärjestyksen mukaisesti. Mikäli verkkoajanvarauksessa ei näy rokoteaikoja, aikoja ei silloin ole vapaana. Rokotukset toteutetaan kulloinkin käytettävissä olevalla rokotevalmisteella. Verkkoajanvarauksessa on selkeästi näkyvillä, mikä rokotevalmiste on kulloinkin käytössä. Sähköinen ajanvaraus on käytössä vain 1. annoksiin, aika tehosterokotukseen annetaan ensimmäisen rokotuksen yhteydessä. Tehosterokotusajanvarauksiin liittyvät muutokset tulee hoitaa koronasähköpostin (koronarokotus.mvt@pihlajalinna.fi) kautta tai puhelimitse.

Rokotuspaikkana toimii pääasiassa Länsi-Koskelan koulu, mutta myös Juupajoelle ja Vilppulaan avataan aikoja. Rokotuspaikka näkyy ajanvarauksen yhteydessä.

Rokotusajan voi edelleen varata myös puhelimitse ajanvarausnumerosta 050 375 6505 (vain koronarokotusten ajanvarausta varten). Puhelinajanvaraus on avoinna ma-to klo 8:30-15:30 ja perjantaisin sekä arkipyhien aattoina klo 8:30-14:15 välisenä aikana.

Ajan voi varata myös Pihlajalinnan terveyssovelluksen chatin kautta. Terveyssovellus palvelee kunta-asiakkaita terveyskeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Huom. rokotusajan voi varata ainoastaan yllä mainituista kanavista, hoitajapuhelinpalvelu palvelee muissa ajanvarausasioissa.

Tehosterokotuksista tärkeää huomioitavaa

Huomioithan, että ensimmäisen rokotuksen yhteydessä saat ajan tehosterokotukseen 12 viikon päähän. Ajan voi siirtää vain pakottavasta syystä kuten sairastumisen vuoksi. Tehosterokotus annetaan aina samassa paikassa kuin ensimmäinen rokote. On erittäin tärkeää noudattaa annettua tehosterokotuksen aikaa. THL:n ohjeen mukaan tehosteväliä mRNA-rokotteilla ei pidä alittaa. Rokotteita saapuu kullekin viikolle tarkka määrä laskettuna tehosteannoksia varten. Matkat ja muut menot tulisi järjestää sen mukaan, että rokotukseen tullaan ajallaan.

Rokotus on vapaaehtoinen ja maksuton. Rokotteita annetaan THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Ohjeita rokotukseen tulevalle löydät täältä: ohjeita rokotukseen tulevalle

Rokotuspaikka kerrotaan ajanvarauksen yhteydessä:

Rokotuksiin liittyviä kysymyksiä ja tiedusteluja voi osoittaa sähköpostiosoitteeseen koronarokotus.mvt@pihlajalinna.fi

THL:n sivuilta näet tarkat päiväkohtaiset rokotuskattavuus -prosentit (%) ikäryhmittäin: Rokotuskattavuus (%) ikäryhmittäin alueella Mänttä-Vilppula

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555