Kotisivulle

Kaupunki odottaa hallinto-oikeuden päätöksiä rauhallisin mielin

5.5.2020

Hämeenlinnan hallinto-oikeus on antanut 24. huhtikuuta välipäätöksen koskien Mänttä-Vilppulan kaupunginvaltuuston tammikuista Lakeside Aripark Finland -päätöstä ja siihen tulleita valituksia. Hallinto-oikeus kieltää päätöksen täytäntöönpanon, kunnes valitukset on ratkaistu tai hallinto-oikeus sitä ennen toisin määrää.


Mänttä-Vilppulan kaupunginjohtaja Markus Auvinen pitää hallinto-oikeuden päätöstä odotettuna kunnallisvalitusten tilanteissa.

- Täytäntöönpanokielto on normaali käytäntö vastaavassa tilanteessa; näin demokratian pitää ja tuleekin toimia. Tämä on osoitus myös siitä, että hallinto-oikeus on ottanut valitukset käsittelyyn ja antaa niistä aikanaan päätöksen, toteaa Auvinen.

Mänttä-Vilppulan kaupunki antoi Hämeenlinnan hallinto-oikeuteen määräajassa kolme lausuntoa liittyen saatuihin valituksiin. Lausunnoissa on pyritty kumoamaan väitteet, joita valituksissa on esitetty.

- Kaupunginhallitus on todennut, että kaikki kolme valitusta ovat aiheettomia ja perusteettomia, toteaa Auvinen.

Markus Auvinen näkee Sassin alueen kehittämisen kaupungin tulevaisuuden kannalta erittäin merkittävänä. Nykyiset koronapandemiaan liittyvät poikkeukselliset olot ovat kasvattaneet entisestäänkin innovatiivisten kehityshankkeiden merkitystä. Haastava ajat koettelevat tällä hetkellä yrityksiä niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

- Tällainen projekti toisi ehdottomasti kaivatun piristysruiskeen alueemme talouteen. Lakeside Airpark Finland -hankkeessa yhdistyvät erinomaisella tavalla kaupungin strategian tavoitteet, kuten elinkeinoelämän ja yrittäjyyden kehittäminen, lähipalveluiden turvaaminen ja saavutettavuuden parantaminen, päättää Markus Auvinen.

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555