Kotisivulle

Hae Taidekaupunkiin hallintojohtajaksi tai talouspäälliköksi!

14.4.2021

Meillä Taidekaupunki Mänttä-Vilppulassa on auki kaksi mielenkiintoista johtotehtävää: hae meille hallintojohtajaksi tai talouspäälliköksi!


Hallintojohtajaksi vakituiseen virkasuhteeseen

Haemme Taidekaupunki Mänttä-Vilppulaan hallintojohtajaa vakituiseen virkasuhteeseen 1.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaikaa jatketaan ja aiemmin virkaa hakeneiden hakemukset otetaan huomioon.

Hallintojohtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää kaupungin hallinnon toimintoja sekä vastata kaupungin henkilöstöhallinnosta. Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistua keskushallinnon valmistelu- ja täytäntöönpanotehtäviin. Hallintojohtaja toimii HR- ja viestintäpalvelujen sekä yleishallinnon vastuualueen päällikkönä ja kuuluu kaupungin johtoryhmään.

Haemme tehtävään innostunutta ja osaavaa asiantuntijaa, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, organisointikykyä sekä vahva johtamis- ja kehittämisote.

Lue koko ilmoitus ja jätä hakemuksesi hallintojohtajaksi Kuntarekryn sivuilla.

Talouspäälliköksi vakituiseen virkasuhteeseen

Talouspäällikkö toimii konsernipalveluissa sisäisten tukipalvelujen vastuualueen esimiehenä ja johtaa ja kehittää vastuualueen toimintaa. Sisäisiin tukipalveluihin kuuluvat talous-, palkka-, ja tietohallinnon palvelut.

Talouspäällikkö vastaa lisäksi: Talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelusta, rahoituksen ja maksuvalmiuden suunnittelusta ja toteutuksesta, kaupungin hankintaprosessista ja hankintaohjeistuksen kehittämisestä, taloussuunnittelusta - ja raportoinnista sekä kustannuslaskennasta ja niiden kehittämisestä, vakuutuksista, sisäisestä valvonnasta ja riskienhallinnasta sekä kaupungin eri palvelualueiden talousosaamisen vahvistamisesta.

Kelpoisuusehtona talouspäällikön virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto. Virkaan valittavalta edellytetään lisäksi vähintään yhden vuoden soveltuvaa johtamis- ja/tai esimieskokemusta, kykyä vastata taloushallinnosta kustannustehokkaasti, kokemusta tilinpäätös- ja talousarvioprosesseista sekä vahvoja taloussuunnittelun- ja raportoinnin taitoja.

Virkaan valittavalta toivotaan lisäksi luovaa strategista ajattelua, kokemusta kirjanpidon tehtävistä, perehtyneisyyttä kunnalliseen talouteen, verojärjestelmään, kunnalliseen rahoitusjärjestelmään sekä valtionosuusjärjestelmään, perehtyneisyyttä julkisiin hankintoihin, vahvaa esimiestyön taitoa, taloushallinnon tietojärjestelmien tuntemista sekä hyviä it-taitoja.

Lue koko ilmoitus ja jätä hakemuksesi talouspäälliköksi Kuntarekryn sivuilla.

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555