Kotisivulle

Taidekaupungin Asiointipiste avaa ovensa ajanvarauksella

26.5.2020

Asiointipiste palvelee kesäkuun alusta alkaen asiakkaita ajanvarauksella. Koronatilanteen vuoksi 18. maaliskuuta ovet sulkenut piste on palvelut siitä saakka puhelimitse ja sähköpostitse.

Ensi viikosta alkaen Asiointipisteelle voi tulla asioimaan henkilökohtaisesti, maanantaista torstaihin klo 9-12 ja klo 13-15. Ajan saa soittamalla Asiointipisteelle p. 03 4888 555. Henkilökohtaisen asioinnin lisäksi neuvoja on saatavilla kesäkuusta alkaen myös chat–palvelussa.
”Chat -palvelua suunnittelimme jo ennen korona-aikaa, mutta vallitseva tilanne vauhditti käyttöönottoa”, Asiointipisteen palveluesimies Minna Kivinen kertoo. Chat laitetaan käyntiin pääosin Asiointipisteen henkilöstön voimin.
”Jatkossa on tarkoitus kaupungin eri osastoilta saada vastaajia palveluun. Kaupunginjohtajakin on lupautunut vastaamaan kysymyksiin chatin kautta.”

Asiointipisteellä palvelevat ajanvarauksella myös kaupungin muut toimijat, kuten työllisyyspalvelut, sosiaalipalvelut ja kaupungin vuokra-asuntoja tarjoava Koskelantalot.
”Avaamme Asiointipisteen hallitusti, sillä koronatilanteen kehittymisestä emme kukaan voi tietää. Asioinnista pyritään kuitenkin tekemään mahdollisimman turvallista. Aikoja varaamalla voimme huolehtia siitä, että tiloissa ei ole kerrallaan liian paljon ihmisiä ja estetään myös jonojen syntyminen.”, Minna Kivinen kertoo. ”Asiakkaalle tämä on hyvä jo siitäkin syystä, että palveltavaksi pääse silloin, kun aika on varattu, ilman jonottamista.”
Aikoja on saatavilla puolen tunnin välein. Ajan voi varata myös itsepalvelukoneelle.

Myös muut Asiointipisteen toimijat siirtyvät ajanvarauspalveluun. Kelan virkailijoille löytyy aikoja tiistaisin ja keskiviikkoisin.
Digi- ja väestötietoviraston palveluista ulkomaalaisten rekisteröinti sekä vihkiminen ovat mahdollista jälleen. Vihkipäiviä kesälle on tarjolla kaksi, 10.kesäkuuta sekä 8.heinäkuuta.
TE-toimiston ja Veron ajanvarauspalvelut ovat toistaiseksi Asiointipisteellä suljettu. Tällä tietoa verovirkailijaa ei ole Mänttä-Vilppulassa tavattavissa ennen syyskuuta. Postia vero- ja TE-toimistoon voi kuitenkin jättää Asiointipisteelle päivittäin ja lomakkeita on saatavilla.

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555