Kotisivulle

Yhteistyötä, hyvää asumista ja ulkoilua Taidekaupungin syksyyn

7.10.2021

Lämmin ja aurinkoinen kesä kului mukavasti ja nyt jo puut ovat kääntyneet kauniisiin syksyn väreihin ja ilma viilennyt. Myös kaupungin toiminnot ovat syksyn tullessa taas täydessä vauhdissa ja olemme muun muassa saaneet johtoryhmään uusia henkilöitä. Johtoryhmässä ja koko kaupunkiorganisaatiossa työstetäänkin innolla asioita eteenpäin.


Uusi valtuustokausi alkoi elokuussa ja haluan vielä toivottaa kaikki valtuutetut ja lautakuntien jäsenet tervetulleiksi. Onnittelut valinnoista! On erittäin tärkeää, että valtuutetut ovat tekemässä päätöksiä ja mukana kehittämässä kaupunkia. Tehdään näitä tärkeitä päätöksiä yhdessä ja hienolla yhteistyöllä.

Mänttä-Vilppula on monipuolinen ja aktiivinen kaupunki, johon olen nyt muutaman kuukauden ajan päässyt paremmin tutustumaan. Täällä on laajasti taidetarjontaa, upeaa yritystoimintaa, hyviä palveluja ja mukavia ihmisiä. Muun muassa näitä asioita on pyritty tänä vuonna nostamaan kaupunginkin toimesta esiin.

Alkuvuodesta kaupunki on perustanut asumismarkkinoinnin työryhmän, jossa on mietitty erilaisia keinoja kertoa kaupungin asumisvaihtoehdoista ja saada uusia asukkaita kaupunkiin. Toimenpiteitä on jo aloitettu ja niitä ollaan myös kehittämässä lisää. Katsoin alkusyksystä kaupungin väestönkehitystä ja se näytti jopa olevan positiivisen puolella. Toivotaan ja pyritään siihen, että sama suunta jatkuisi tulevaisuudessakin!

Tänä vuonna yksi kaupungin hienoista käynnissä olevista asioista on ulkoilun teemavuosi. Sen puitteissa on järjestetty monenlaisia ulkoiluhaasteita, valokuvakilpailuja ja selvitetty jopa kaupungin kymmenen korkeinta kohtaa retkeilyä varten. Pääsin itse olemaan mukana Vilpun portaiden avajaisissa keväällä, ja nyt syksyyn mennessä on monet lenkkipolut jo tulleet tutuiksi. Loppuvuoden aikana kannattaakin ehdottomasti osallistua teemavuoteen ulkoilemalla paljon ja testaamalla kaupungin kauniita luonto- ja liikuntakohteita. 

Oikein mukavia syyspäiviä toivotellen

Anne Heusala
kaupunginjohtaja

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
35800 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555