Kotisivulle

Ruoka ja ravitsemus

Maukas ja terveellinen ruokavalio on hyvän mielen ja virkistyksen lähde sekä terveyden perusta. Arkiset valinnat ratkaisevat, saammeko ravinnosta tarvitsemamme terveyttä ylläpitävät ja suojaavat aineet.

Terveyttä edistävät ruokavalion linjaukset löytyvät tutkimustiedon pohjalta laadituista suomalaisista ravitsemussuosituksista. Ravinnontarpeesi riippuu iästä, sukupuolesta, kehon koosta, liikunnan määrästä ja laadusta. Väestön ravitsemussuosituksissa tällaiset erot on otettu huomioon.

Lautasmalli                                             Ruokakolmio

 

Palveluohjaus

Älä pelkää pyytää tarvittaessa apua. Uusien taitojen ja tottumuksien opettelu vaatii oman aikansa, siksi ammattitaitoinen ohjaus ja tuki ovat olennainen osa ravitsemushoitoa. Kanssasi voidaan laatia sairauden hoitoa tukemaan räätälöity ravitsemussuunnitelma. Hoidon toteutumisen avainhenkilö olet sinä itse.

Avun pyytämisen voit aloittaa palveluohjauksesta, josta sinulle neuvotaan oikea ammattilainen juuri sinun tarpeita ajatellen.

 

Justiina Ateriapalvelut

Justiina Ateriapalvelut Oy valmistaa aterioita Mänttä-Vilppulan kaupungin ja Juupajoen kunnan ikäihmisille, Mäntänvuoren Terveyden asiakkaille ja henkilöstöruokailuun sekä muille sopimusasiakkaille. Ruokalistat on laadittu ikääntyneiden ruokasuositusten mukaan. Tarkempia tietoja ajankohtaisista ruokalistoista ja Justiina Ateriapalveluiden toiminnasta oheisesta linkistä.

Justiina

 

 

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555