Kotisivulle

Liikkumisen iloa

Säännöllinen liikkuminen on hyvä tapa parantaa toimintakykyä ja terveyttä. Merkittäviä terveysvaikutuksia saadaan aikaan säännöllisellä reippaalla liikunnalla, arkiliikunnalla ja muulla fyysisellä aktiivisuudella sekä perinteisellä kuntoliikunnalla. Arki- ja hyötyliikuntaa voit toteuttaa pieninä palasina niin vapaa-ajalla kuin töissäkin.

Helppoon omaehtoiseen liikkumiseen pääsee kiinni vaikkapa ulkoliikuntakohteissamme ja reiteillä, lähiliikuntapaikoilla tai uimahallilla.

 

Terveysliikuntasuositukset

UKK Instituutti on luonut terveysliikuntasuositukset, jotka ohjaavat oikeanlaiseen liikuntaan ja riittävällä määrällä. Kuvaa klikkaamalla pääset UKK instituutin sivuille.


Liikkumistottumusten arviointi

Liikkumisen suosituksen verkkosovelluksella (UKK-instituutti) arvioit nykyisiä liikkumistottumuksiasi ja vertaat niitä liikkumisen suosituksiin. Liikutko tarpeeksi, nukutko riittävästi, kuinka aktiivista arkesi on?

Liikkumisen iloa koko perheelle

Liikkuva perhe on osa valtakunnallisia Liikkuvat kokonaisuutta, jotka tukevat hallitusohjelman tavoitteita liikunnallisen kokonaisaktiivisuuden lisäämiseksi kaikissa ikä- ja väestöryhmissä. Liikkuva perhe -ohjelma on käynnistynyt vuonna 2020 ja sitä koordinoi Suomen Latu ry.  Liikkuva perhe sivustolta löydät paljon liikunnallista iloa ja ideaa!

Kaupungin liikuntapalvelut

Liikuntapalveluiden keskeisin tehtävä on luoda edellytyksiä kaupungin asukkaiden liikunnalle järjestämällä liikuntapalveluja sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa eri kohderyhmät huomioiden. Kaupunki tukee seura- ja kansalaistoimintaa sekä ylläpitää liikuntapaikkoja. Liikunta on kaupungin peruspalvelu ja tärkeä osa kaupunkilaisten hyvinvointia. Kaupungin tehtävänä on turvata liikuntapalveluiden mahdollisimman tasa-arvoinen saatavuus kaikille kaupunkilaisille.

Kotijumppa

Liikuntapaikat (ulko- ja sisäliikunnan kohteet, kuntosalit sekä muut palvelukohteet)

Uimahalli (mm. ohjatut vesijumpat maanantaisin)

Ladut ja reitit

Urheiluseurat

Taidekaupunki liikkuu (somekanava) 

Tutustu myös kansalaisopistomme Autere-opiston monipuolisiin ohjattuihin liikuntakursseihin

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
(Huomaa uusi käyntiosoite 31.7. alkaen)

Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555