Kotisivulle

Liikkuminen

Säännöllinen liikkuminen on hyvä tapa parantaa toimintakykyä ja terveyttä. Merkittäviä terveysvaikutuksia saadaan aikaan säännöllisellä reippaalla liikunnalla, arkiliikunnalla ja muulla fyysisellä aktiivisuudella sekä perinteisellä kuntoliikunnalla. Arki- ja hyötyliikuntaa voit toteuttaa pieninä palasina niin vapaa-ajalla kuin töissäkin.

UKK Instituutti on luonut terveysliikuntasuositukset, jotka ohjaavat oikeanlaiseen liikuntaan ja riittävällä määrällä. Kuvaa klikkaamalla pääset UKK instituutin sivuille.

Liikkumisen suosituksen verkkosovelluksella arvioit nykyisiä liikkumistottumuksiasi ja vertaat niitä liikkumisen suosituksiin.

Testaa liikkumisesi

 

 

Kaupungin liikuntapalveluiden keskeisin tehtävä on luoda edellytyksiä kaupungin asukkaiden liikunnalle järjestämällä liikuntapalveluja, sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa eri kohderyhmät huomioiden, kansalaistoimintaa tukemalla, sekä liikuntapaikkoja rakentamalla ja ylläpitämällä. Liikunta on kaupungin peruspalvelu ja tärkeä osa kaupunkilaisten hyvinvointia. Lisäksi kaupungin tehtävänä on turvata liikuntapalveluiden mahdollisimman tasa-arvoinen saatavuus kaikille kaupunkilaisille.

Kaupungin liikuntapalvelut

Kotijumppa

Liikuntapaikat

Taidekaupunki liikkuu -facebook

Uimahalli

Ladut ja reitit

Urheiluseurat

 

Mänttä-Vilppulan liikuntapalveluista vastaa Liikuntapalvelupäällikkö Jari Ahvenjärvi

Myös muut liikuntapalveluiden yhteystiedot löydät linkistä.

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555