Kotisivulle

Asuntotoimisto

Koskelantalojen asuntotoimisto sijaitsee usean toimijan yhteisessä Taidekaupungin Asiointipisteessä osoitteessa Hallituskatu 23, Mänttä. Saman katon alta saa myös Kelan, Veron, maistraatin, TE-keskuksen ja kaupungin matkailuinfon palvelut. Asuntotoimistossa ei koronaepidemian vuoksi toistaiseksi voi asioida henkilökohtaisesti, mutta asuntoasiat voi hoitaa puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

____________________________________________________

Koronaepidemian vaikutukset asuntoasioiden hoitamiseen
Taidekaupungin asiointipiste on toistaiseksi suljettu, joten asuntotoimisto palvelee asiakkaita puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Jos etsit asuntoa Mänttä-Vilppulasta, voit soittaa asuntotoimistoon tai tee asuntohakemus normaaliin tapaan Tampuurissa ja soitat vasta sen jälkeen. Kun asunto on löytynyt, vuokrasopimukseen ja muuttoon liittyvistä käytännön asioista  sovitaan puhelimitse asuntotoimiston kanssa. Ennen vuokrasopimuksen solmimista tehtävä vuokravakuus toimitetaan asiointipisteen postilaatikkoon, jonka jälkeen vuokrasopimuksen allekirjoitus ja avainten luovutusajankohta sovitaan tapahtuvaksi asunnolle. Koskelantalojen asunnossa jo asuvien asunnonvaihtohakemuksista käsitellään vain ne, joissa vaihtamiselle on välitön, pakottava tarve.

Kiinteistöjen hoitoon ja käyttöön liittyy myös joitakin rajoituksia:
• asuttujen asuntojen kunnossapitotoimista suoritetaan vain akuutit asumisturvallisuuteen ja terveellisyyteen liittyvät tehtävät 
• muuttojen ennakkotarkastuksia ei tehdä asuttuihin asuntoihin ja tarkastetaan vain tyhjät asunnot
• kerhotilat käyttökiellossa 
• asukkaiden saunavuorot voimassa toistaiseksi
• lenkkisaunat peruutettu
• kuivaushuoneet ja pesutuvat käytössä toistaiseksi 

____________________________________________________

Koskelantalojen asuntotoimisto sijaitsee Taidekaupungin Asioitipisteessä Hallituskadulla. Toimistossa hoidetaan kaikki yhtiön omistamien asuntojen vuokraamiseen,vuokranmaksuun ja asumiseen liittyvä asiakaspalvelu.  Asuntohakemukset toimitetaan toimistoon sähköisinä. 

Asuntotoimisto on avoinna maantaista perjantaihin klo 9.00 - 12.00 ja 13.00 - 15.00. Muuna aikana sopimuksen mukaan. Toimiston puhelinnumero on 044 776 4083.

Koskelantalojen hallinnon toimipiste on kaupungintalolla, toimitusjohtajan ja teknisen isännöitsijän tavoittaa kaupungintalon kolmannesta kerroksesta, osoitteesta Seppälän puistotie 15, Mänttä.

 

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555