Kotisivulle

Tarvitsetko toimitilaa?

Etsitkö yrityksellesi toimitiloja? Mänttä-Vilppula tarjoaa monenlaisia ja monenkokoisia toimitiloja ja teollisuustontteja yrityksille. Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaan mahdollisen toimitilan tai teollisuustontin Mänttä-Vilppulan kaupungista.

Tilaa uusille yrityksille

Kaupungissa sijaitsevat muun muassa Isonniemen teollisuuspuisto sekä Kangasmaan ja Mustalahden teollisuusalueet, jotka tarjoavat hyvän toimintaympäristön yrityksellesi. Kysy meiltä vapaana tai myynnissä olevista tuotannollisista toimitiloistamme tai uusien rakentamisvaihtoehdoista.

Tila juuri sinulle

Teollisuuskiinteistöjä hallinnoiva Yrke Kiinteistöt Oy voi tarvittaessa rakentaa täysin asiakkaan vaatimuksia vastaavat teollisuustilat ja vuokrata ne edelleen asiakkaalle. Tutustu vapaisiin teollisuustontteihin Teollisuustonttipörssissä. Linkit avautuvat uudessa välilehdessä.

Vuokralle vai omistajaksi?

Mänttä-Vilppulan kaupungilla on laadukkaita, vuokrattavissa olevia teollisuus- ja toimistotiloja. Lisäksi alueelta löytyy yksityisten henkilöiden omistuksessa olevia toimisto-, liike- ja teollisuustiloja.

Taidekaupungin asuintontit

Mänttä-Vilppulan kaupungilla on myytävänä yli sata omakotiasumiseen tarkoitettua tonttia eri alueilla: Mäntässä, Vilppulassa, Kolhossa ja Pohjaslahdella. Tontteihin pääsee tutustumaan kaupungin karttapalvelun tonttipörssissä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tiloista ja teollisuustonteista, joita Taidekaupungissa on tarjolla!

Otto Huttunen
Toimitusjohtaja 
puh. 050 441 3249
etunimi.sukunimi@mw-kehitys.com

Elinkeinot

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
35800 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555