Kotisivulle

Sijoita yrityksesi Taidekaupunkiin!

Sijoita yrityksesi Taidekaupunki Mänttä-Vilppulaan ja anna meidän huolehtia, että saat varmasti kaiken mahdollisen avun. Suunnittelemme kanssasi käytännönläheisen toimintamallin, jonka avulla yrityksesi pääsee hyvään alkuun.

Tervetuloa Taidekaupunkiin

Mänttä-Vilppula on erinomainen paikka yrittää! Taidekaupunki tarjoaa yritysystävällisen ilmapiirin ja yrityksellesi toimivan ja kilpailukykyisen liiketoimintaympäristön. Kehittynyt elinkeinoelämä, kaupungin rikas kulttuurielämä ja monipuolinen urheilu- ja vapaa-ajantarjonta tekevät elinympäristöstä miellyttävään ja inspiroivan. 

Logistinen sijainti

Mänttä-Vilppula sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja Jyväskylästä. Kehittyvä raideliikenne ja ympäröivä järviverkosto mahdollistavat saavutettavuuden myös junalla ja vesitse. Laajakaista mahdollistaa tiedon nopean siirtymisen vähän kauempaakin.

Korkeakoulut ja ammattioppilaitokset

MW-Kehitys ja paikalliset yritykset tekevät yhteistyötä monialaisen Tampereen korkeakouluyhteisön ja toisen asteen koulutusta antavan SASKY koulutuskuntayhtymän (Mäntän seudun koulutuskeskus) kanssa.

Vetovoimainen matkailualue

Mänttä-Vilppulan taidekaupungissa voit kokea ainutlaatuisia elämyksiä taiteen ja kulttuurin parissa. Kaupunkimme on tunnettu Serlachius-museoista ja kansainvälisistä taidetapahtumista. Kohteissamme vierailee vuosittain yli 100 000 matkailijaa.

Aikaa elämälle

Elämänlaatua edullisesti keskellä kaunista järvimaisemaa, mutta silti lähellä palveluita. Täältä löydät palveluita, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, elämyksiä ja tunnelmaa aina metropolien taidegallerioista alppirinteiden viinitupiin. Meillä on koko maailma samassa kaupungissa!

Sijoittumispalvelumme

Meillä olet tervetullut yrittäjänä! Sijoittumispalvelumme on suunnattu uusille ja vanhoille yrittäjille, jotka etsivät alueelta sopivaa paikkaa yritystoiminnalle tai harkitsevat Mänttä-Vilppulaan sijoittumista. Sijoittumispalveluissa autamme sinua esimerkiksi:

Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle ja yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Otto Huttunen
Toimitusjohtaja 
puh. 050 441 3249
etunimi.sukunimi@mw-kehitys.com

Elinkeinot

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
(Huomaa uusi käyntiosoite 31.7. alkaen)

Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555