Kotisivulle

Matkailukohteen ilmoittaminen Visittaidekaupunki -sivustolle

Visittaidekaupunki -verkkosivusto kerää yhteen alueen kaikki palvelut, jotta ne ovat sekä matkailijoiden että paikallisten asukkaiden helposti löydettävissä. Sivuston avulla kehitetään tiedolla johtamisen prosessit, ja sivustolta kerättävää asiakaskäyttäytymisestä kertovaa dataa hyödynnetään tulevaisuudessa paikallisten yritysten markkinoinnin ja viestinnän tukena.

Alla olevalla lomakkeella alueen yritykset voivat ilmoittaa ja päivittää yrityksensä tietoja. Tietoja käytetään sivuston lisäksi mm. matkailuinfossa ja esitteissä.

Kirjoita Kohteen kuvaus -kohtaan houkutteleva ja kiinnostava esitys yrityksestäsi ja palveluistasi. Palveluille tulee erilliset kohdekortit (esim. majoitus oma kohdekortti, ravintola oma kortti), joten kirjoita jokaiselle palvelulle oma esitysteksti. Yritysesittelyiden on tarkoitus olla myynnillistäviä ja herättää vierailijoiden kiinnostusta kohteeseen ja oleskeluun Mänttä-Vilppulassa. Jos kaipaat inspiraatiota, katso alla olevista linkeistä esimerkkejä (linkit aukeavat uudessa välilehdessä):

https://visittampere.fi/kohteet/vaakon-nakki/
https://visitnokia.fi/kohteet/kahvila-rokki/
https://visitjyvaskyla.fi/kohteet/hotelli-verso/?theme=orange

Ennen lomakkeen täyttämistä kannattaa varata valmiiksi kaksi kuvaa (1. kuva/header: vaakakuva, koko 1920 x 650 px; 2. kuva/tekstikuva: vaaka- tai pysty, leveys 1100 - 1200 px). Kuvien tulee olla muotoa jpg, jpeg tai png. Nimeä tiedosto yrityksen_nimi_header tai yrityksen_nimi_tekstikuva. Mikäli sinulta ei löydy kuvia yrityksestäsi, voit olla yhteydessä projektipäällikö Sanna Tukiaan sanna.tukia@taidekaupunki tai 050 551 9022.

Ilmoittamalla kohteen tiedot toimija hyväksyy tietojen julkaisemisen Visittaidekaupunki -sivustolla sekä muissa Mänttä-Vilppulan kaupungin matkailuun liittyvissä materiaaleissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille ja niiden ilmoittaminen on toimijoille maksutonta.

MW-Kehitys pidättää oikeuden muuttaa tekstiä ja päättää tietojen julkaisemisesta. Toimijoita pyydetään huomioimaan, että teksti ei ole me-muodossa eikä suuraakkosilla. Lomake on tarkoitettu myös tietojen muokkaamiseen tai kohteen poistamiseen. 

Siirry Visittaidekaupunki-sivuilla olevaan lomakkeeseen. Linkki aukeaa uudessa välilehdessä.

Elinkeinot

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555