Kotisivulle

Yrittäjä, ilmoittaudu mukaan syksyn maksuttomiin valmennuksiin!

14.8.2020

Leader PoKo järjestää syksyn aikana Vetoa Elinvoimaan -hankkeen puitteissa ajankohtaisia valmennuksia yrittäjille. Valmennukset toteutetaan yrittäjien toiveiden pohjalta. Valitse sinulle sopivimmat ja ilmoittaudu mukaan!


Tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne toteutetaan verkossa lukuun ottamatta ideariihtä Jaakontuvalla. Valmennukset on tarkoitettu yrittäjille, jotka toimivat Juupajoella, Mänttä-Vilppulassa, Ruovedellä ja Virroilla. Niiden toteutuksesta vastaa Leader PoKo / Vetoa Elinvoimaan.


3.9. Myynti kasvuun Facebook- ja Instagram-markkinoinnilla
Oikeille asiakasryhmille tarkasti kohdennetun sisällön merkitys kasvaa koko ajan. Koulutuksessa opetetaan käytännönläheisesti hyödyntämään some-kanavia, joilla tavoitetaan kohderyhmät tehokkaasti. Kouluttajana sosiaalisen median asiantuntija Taneli Katila, Ideal Digi Oy.

7.9. Tuotteistamisen työpaja
Perehdymme eri markkina-alueilta tulevien asiakkaiden profiileihin ja tarpeisiin. Ryhmittelemme palvelut ja tuotteet asiakkaan ostopolun varrelle. Käsittelemme tuotekorin sisällön, miten se rakennetaan, mitä siitä kerrotaan ja mitä jakelukanavat odottavat. Vetäjänä tuotteistamisen asiantuntija Pirjo Räsänen, Ellare Oy.

14.9. Videomarkkinoinnin työpaja
Videoiden rooli kasvaa koko ajan Some-markkinoinnissa, mutta miten toteutamme laadukkaita niitä kustannustehokkaasti? Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää, millaiset videot toimivat Facebookissa ja Instagramissa, osaa editoida ja tekstittää niitä. Kouluttajana some-asiantuntija Taneli Katila, Ideal Digi Oy.

16.9. Hyvän elämän työkalut yrittäjälle
Aiheina tunnetaidot, omat rajat ja oma voima luentotyyppisenä ohjauksena ja kokemuksellisina harjoitteina. Valmennuksen vetäjänä Minna Katajamäki, Arotar Oy.

17.9. Hyvinvointiyrittäjien ideariihi Jaakontuvan maalaisidyllissä
Kokoonnumme aidosti Jaakontuvalla nauttien Yin-joogahetkestä (vetäjänä Riikka Lauttaanaho) sekä tuokiosta tunnetaitojen parissa (Minna Katajamäki). Reilun parituntisen päätteeksi keskustelemme kokemuksistamme ja peilaamme, ideoimme sekä virittelemme uusia yhteistyön muotoja kasvokkain hyvinvointiyrittäjien kesken.

29.9. Hinnoittelun työpaja
Hinnoittelun abc-työpajassa perehdytään yritysten hinnoitteluun ja kannattavuuteen. Vetäjänä yritysasiantuntija Maija Pitkonen, ProAgria Etelä-Suomi.

6.10. Yrityksen digitaalinen löydettävyys - hakukoneoptimointi
Miten löydettävyys muodostuu, kuinka jakelukanavat ja hakukoneet säätelevät matkailutarjontaa? Opimme optimoimaan oman verkkosivun tai teettämään työn ostopalveluna. Opimme seuraamaan löydettävyyden kehitystä ja tekemään tarvittavia toimenpiteitä. Vetäjänä Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy.

20.10. Matkailun online myynti- & jakelukanavat - valmennus
Opimme hahmottamaan matkailun digitaalisen ekosysteemin ja miten markkina toimii. Osaamme valita tuotteille sopivat jakelukanavat ja muotoilla tuotteet kanavan asiakkaiden mukaisiksi. Lisäksi opimme mittaamaan myynnin tuloksellisuutta. Vetäjänä Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy.


Tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne tarjoaa Vetoa Elinvoimaan – hanke, joka päättyy tämän vuoden lopussa. Nyt kannattaa osallistua!

Lue lisää ja ilmoittaudu valmennuksiin tästä.

Lisätietoja tilaisuuksista ja hankkeesta:
Leader PoKo / Vetoa Elinvoimaan – hanke
projektipäällikkö
Seppo Tolvanen
044 574 0057
seppo.tolvanen@pokory.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555