Kotisivulle

Visittaidekaupunki.fi tuo uutta näkyvyyttä paikallisille matkailukohteille ja palveluyrityksille!

15.12.2021

Visittaidekaupunki -verkkosivusto on uusi digitaalinen markkinointi- ja myyntialusta Mänttä-Vilppulan matkailutoimijoille ja palveluyrityksille. Kehitysyhtiö MW-Kehitys Oy on toteuttanut verkkosivuston yhteistyössä Mänttä-Vilppulan kaupungin sekä Mäntän ja Vilppulan Yrittäjät ry:n kanssa.

15.12.2021 julkaistava visittaidekaupunki.fi -sivusto kokoaa yhteen Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan majoituspalvelut, ruokapaikat, luonto- ja käyntikohteet, tapahtumat, ostosmahdollisuudet ja monet muut palvelut. Sivusto tuo palvelut lähemmäksi sekä matkailijoita että paikallisia asukkaita ja edistää palveluyritysten liiketoiminnan datavetoista kehittämistä. Tavoitteena on myös kehittää ja parantaa Taidekaupungin matkailijoiden asiakaskokemusta hyödyntäen visit-sivuston alustasta saatavaa tietoa. Sivusto houkuttelee lisää matkailijoita ja tavoittelee uusia asiakasryhmiä vierailemaan Taidekaupungissa.

”Sivusto on saanut palveluyrityksiltä erittäin hyvän vastaanoton. Yritykset ovat selvästi kaivanneet tämänkaltaista alustaa ja antaneet sen toteutuksesta runsaasti positiivista palautetta. Haluan kiittää yrityksiä, yrittäjäyhdistystä ja kaupunkia palautteesta sekä hyvästä yhteistyöstä”, toteaa projektipäällikkö Sanna Tukia.

Julkaisuhetkellä sivulla on esillä jo yli 50 yritystä palveluineen ja lisää on tulossa. Palveluyritykset pääsevät mukaan ilmoittamalla tietonsa Visittaidekaupunki-sivuilla olevan lomakkeen kautta. Sivuston sisältöä lisätään ja päivitetään sekä käyttötapaa kehitetään aktiivisesti. Sivusto on julkaistu suomeksi ja sisältö julkaistaan myös englanniksi ja saksaksi lähiaikoina.

”Visittaidekaupunki-sivusto korvaa kaupungin nykyiset matkailusivut. Sivuston kautta matkailukohteiden ja palveluiden löydettävyys paranee merkittävästi”, kertoo tuottaja Anni Inkiläinen Mänttä-Vilppulan kaupungin matkailusta.

Visittaidekaupunki -verkkosivusto on rakennettu MW-Kehityksen toteuttamassa Taidekaupungin matkailun tiedolla johdetun ekosysteemin rakentaminen -hankkeessa. Hanketta rahoitetaan Matkailuelinkeinon elpymistä edistävät kehittämishankkeet rahoituksesta. Rahoittava viranomainen on Varsinais-Suomen liitto.

Klikkaa itsesi uusille sivuille (linkki aukeaa uudessa välilehdessä)

Lisätietoa Visit-sivustosta:

Sanna Tukia
MW-Kehitys Oy
p. 050 551 9022
sanna.tukia(a)taidekaupunki.fi 


Mänttä-Vilppulan matkailu- ja kaupunkimarkkinointi

Anni Inkiläinen
Mänttä-Vilppulan kaupunki
p. 044 300 2345
anni.inkilainen(a)taidekaupunki.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
(Huomaa uusi käyntiosoite 31.7. alkaen)

Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555