Kotisivulle

Visittaidekaupunki.fi -sivuston näkyvyys kasvaa

8.9.2022

Visittaidekaupunki.fi -sivusto on alueen yrittäjille ja toimijoille rakennettu markkinointi- ja myyntialusta, jota MW-Kehitys Oy päivittää ja kehittää säännöllisesti. Sivusto kasvattaa palveluyritysten näkyvyyttä alueella ja kehittää näin alueen palveluyrittäjien liiketoimintaa.

 

Visittaidekaupunki.fi -verkkosivuston kävijämäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa koko vuoden, ja kesä-elokuun aikana kävijöitä on ollut yhteensä lähes 11 000. Vierailtujen sivujen määrä kesän aikana nousi lähes 50 000 ja yli puolet sivuston kävijöistä siirtyi Visittaidekaupunki.fi -sivustolta yrityksien omille kotisivuille tai verkkokauppoihin. Sivuston sosiaalisen median tilejä Facebookissa ja Instagramissa päivitetään säännöllisesti ja niiden seuraajamäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa.

Kesällä tehtiin maksullista markkinointia sekä sosiaalisen median kanavissa (Facebook ja Instagram) että Googlessa. Kesäkuun Google-kampanja keräsi yhteensä 13500 näyttökertaa ja 2007 klikkausta, ja heinäkuun kampanja puolestaan 24 500 näyttökertaa ja 6300 klikkausta. Myös Facebook-kampanjoiden näkyvyys oli suuri. MW-Kehitys jatkaa maksullisen markkinoinnin tekemistä eri kampanjoiden ja teemojen osilta. ”Kampanjat tuovat näkyvyyttä alueen matkailu- ja palveluyrityksille, sekä nostavat Visittaidekaupunki.fi -verkkosivustoa ylemmäs myös Googlen orgaanisen haun hakutuloksissa”, kertoo yritysasiantuntija Sanna Tukia. Kampanjat houkuttelevat vierailijoita Visittaidekaupunki.fi-verkkosivuille ja sitä kautta eteenpäin yritysten sivuille ja verkkokauppoihin.

Sivustolta löytyy tällä hetkellä jo 167 yrityksen ja toimijan tiedot eri toimialoilta, kuten esimerkiksi erikoisliikkeet, hyvinvointipalvelut, ohjelmapalvelut, majoituspalvelut, kahvilat ja ravintolat, liikennepalvelut sekä taidekohteet. Sivustoa kehitetään jatkuvasti ja kesän aikana sivustolle onkin lisätty uusia kategorioita, kun eri toimialoilta on lähtenyt yrityksiä mukaan. Viimeisimpiä lisäyksiä ovat kategoriat hyvinvointi ja koti ja piha. Sivustolle mukaan lähteminen on yrittäjille ja toimijoille maksutonta ja onnistuu täyttämällä lomakkeen Visittaidekaupunki.fi -verkkosivustolla.

Visittaidekaupunki.fi -verkkosivustolta ja kampanjoista kerääntyvää dataa jaetaan jatkossa säännöllisesti verkkosivustolla mukana oleville yrityksille. Aiheesta keskustellaan seuraavassa mukana oleville yrityksille tarkoitetussa tilaisuudessa Honkahovissa 5.10.2022. Tilaisuuteen lähetetään erillinen kutsu myöhemmin.

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
(Huomaa uusi käyntiosoite 31.7. alkaen)

Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555