Kotisivulle

Visittaidekaupunki -verkkosivun yrittäjäverkosto kasvaa

9.2.2023

Visittaidekaupunki.fi -verkkosivun yrittäjistä ja toimijoista koostuva verkosto kasvaa ja kehittyy. Nyt mukana on jo lähes 180:n yrityksen tai toimijan tiedot! Suurin kasvuhyppy on kuitenkin jo otettu, ja suurin osa alueen yrityksistä on jo mukana sivustolla. Jatkossa MW-Kehitys kehittää ja ylläpitää sivustoa säännöllisesti.

Alusta on osoittautunut monipuoliseksi, ja sitä käyttävät sekä paikalliset asukkaat, kesäasukkaat että matkailijat. Visittaidekaupunki.fi -verkkosivusto rakentaa positiivista kuvaa Mänttä-Vilppulasta paikkana, jossa on hyvä ja kehittyvä elinkeinoelämä ja monipuolinen palvelutarjonta sekä asukkaille että vierailijoille.

MW-Kehitys analysoi verkkosivustolta ja sen somekanavista kerättävää dataa säännöllisesti ja raportoi siitä eteenpäin mukana oleville yrityksille. Tarkoitus on tämän avulla tukea myös yritysten omaa viestintää ja markkinointia. Maksetun markkinoinnin sekä somekanavien kohderyhmät tarkentuvat jatkuvasti, ja tämän tiedon avulla pystytään tekemään paremmin kohdennettua markkinointia. MW-Kehitys Oy satsaa maksulliseen digimarkkinointiin omasta budjetistaan.

Mänttä-Vilppulan palveluelinkeinoja haastaa laajasti oman ostovoiman väheneminen ja kausiluonteisuus, eli vilkkaimman kauden keskittyminen kesään, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Otto Huttunen. Tästä syystä oman asukaskunnan ja kesäasukkaiden tehokkaampi ohjaaminen paikkakunnan palveluihin on yksi tavoite, joka Visittaidekaupunki.fi-sivuston markkinoinnilla on.  Ostovoiman pitäminen paikkakunnalla tarvitsee moderneita välineitä, jotta tieto on helposti löydettävissä ja kaikille saavutettavissa.

Monella yrityksellä on verkkosivusto- ja digimarkkinointiasiat hienosti hallussa. Silloin Visittaidekaupunki.fi voi tuoda tukea ja lisäarvoa yrityksen omaan viestintään. On kuitenkin myös yrityksiä, joille Visittaidekaupunki.fi on toistaiseksi ainoa linkki digimaailmaan. Koska kauppa ja tiedonhaku tehdään nykyisin hyvin pitkälti verkossa, MW-Kehityksen tarkoitus on auttaa yrityksiä ottamaan digitaaliset palvelut paremmin haltuun. MW-Kehitys tarjoaakin erilaisia palveluita yrittäjille myös digiviestinnän ja markkinoinnin saralla, sekä tietysti liiketoiminnan perustamiseen ja kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Sanna Tukia MW-Kehitykseltä kysyi tilaisuudessa yrittäjien mielipiteitä toimialakohtaisista tapaamisista, joita lähdetään edistämään kevään aikana. Yhteisiä tilaisuuksia Visittaidekaupunki.fi -sivustolla mukana oleville yrittäjille järjestetään jatkossakin 3-4 kertaa vuodessa. Seuraava yhteinen kokoontuminen on tiistaina 16.5.2023, tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan erillisessä kutsussa lähempänä.

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
(Huomaa uusi käyntiosoite 31.7. alkaen)

Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555