Kotisivulle

Visittaidekaupunki.fi -sivuston yritysten ja kävijöiden määrä kasvaa

2.5.2022

Visittaidekaupunki.fi -sivustolle on tullut helmikuun jälkeen mukaan 30 uutta palveluyritystä. Sivuston sisältöä lisätään ja päivitetään aktiivisesti.

Sivustolta löytyy tällä hetkellä yhteensä 87 yrityksen ja toimijan tiedot eri toimialoilta, kuten esim. erikoisliikkeet, hyvinvointipalvelut, ohjelmapalvelut, majoituspalvelut sekä kahvilat ja ravintolat. Uusimpana sivuille on lisätty liikennepalvelut -osio (linkki aukeaa uudessa välilehdessä), joka tuo esille mm. autohuollot, -korjaamot, autokoulut ja kuljetuspalvelut.

Sivuston kävijämäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa. Sivustolla on vierailtu tähän mennessä yli 4.500 kertaa ja vierailtujen sivujen määrä on 20.000. Vierailtujen sivujen määrä on kasvanut ja yli puolet kävijöistä on siirtynyt Visittaidekaupunki.fi -sivustolta yrityksien omille kotisivuille. Sivuston some-tilit Facebookissa ja Instagramissa ovat ahkerassa käytössä ja sekä tykkääjien että seuraajien määrä kasvaa koko ajan.

Klikkaa itsesi alla olevasta logosta Visittaidekaupunki.fi -sivuille (linkki aukeaa uudessa välilehdessä):

Klikkaa itsesi logon kautta uusille sivuille (linkki aukeaa uudessa välilehdessä)

Visittaidekaupunki -verkkosivusto on uusi digitaalinen markkinointi- ja myyntialusta Mänttä-Vilppulan matkailutoimijoille ja palveluyrityksille. Kehitysyhtiö MW-Kehitys Oy on toteuttanut verkkosivuston yhteistyössä Mänttä-Vilppulan kaupungin sekä Mäntän ja Vilppulan Yrittäjät ry:n kanssa.

Sivusto kokoaa yhteen Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan monipuoliset palvelut, kiehtovat elämykset ja uniikit nähtävyydet. Sivusto tuo palvelut lähemmäksi sekä matkailijoita että paikallisia asukkaita ja edistää palveluyritysten liiketoiminnan datavetoista kehittämistä. Tavoitteena on myös kehittää ja parantaa Taidekaupungin matkailijoiden asiakaskokemusta hyödyntäen Visittaidekaupunki.fi -sivuston alustasta saatavaa tietoa. Sivusto houkuttelee lisää matkailijoita ja tavoittelee uusia asiakasryhmiä vierailemaan Taidekaupungissa.

Palveluyritys, ilmoita tästä tietosi Visittaidekaupunki.fi -sivustolle (linkki aukeaa uudessa välilehdessä)!

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
(Huomaa uusi käyntiosoite 31.7. alkaen)

Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555