Kotisivulle

Visittaidekaupunki.fi -sivustoa kehitetään yhdessä yritysten kanssa

27.4.2022

Visittaidekaupunki.fi -sivustolla mukana olevat yritykset ja toimijat tapasivat huhtikuun lopussa ensimmäisen kerran järjestettyjen Visittaidekaupunki.fi -kakkukahvien merkeissä. Tilaisuuteen osallistuneet yrittäjät ja toimijat pääsivät verkostoitumaan ja keskustelemaan yhdessä MW-Kehityksen edustajien kanssa sivuston kehittämisestä.

Visittaidekaupunki.fi -sivustolla mukana oleville yrityksille ja toimijoille tarkoitetut kakkukahvit järjestettiin ensimmäisen kerran 26.4.2022. Lounaskahvila Veturitallilla järjestettyyn tilaisuuteen osallistui 17 yrittäjää ja toimijaa. MW-Kehityksestä paikalla olivat toimitusjohtaja Otto Huttunen, yritysasiantuntija Sanna Tukia ja suunnittelukoordinaattori Silvia Ufer. Paikallinen yrittäjä Mari Tastula anna Marin hoitaa! -yrityksestä piti esityksen digitaalisen markkinoinnin ja näkyvyyden tärkeydestä. Paikalla oli myös Mänttä-Vilppulan kaupungin matkailu- ja kaupunkimarkkinoinnin tuottaja Anni Inkiläinen, joka välitti kaupungin kevään matkailukuulumisia.

Tilaisuuden alkuun Sanna Tukia kertoi tuoreimpia tuloksia ja lukuja Visittaidekaupunki.fi -sivustosta. Sivustolle on tullut helmikuun jälkeen mukaan 30 uutta palveluyritystä. Uusimpana sivuille on lisätty liikennepalvelut -osio (linkki aukeaa uudessa välilehdessä), joka tuo esille mm. autohuollot, -korjaamot, autokoulut ja kuljetuspalvelut. Sivuston sisältöä lisätään ja päivitetään aktiivisesti. Sivustolta löytyy tällä hetkellä yhteensä 87 yrityksen ja toimijan tiedot eri toimialoilta, kuten esim. erikoisliikkeet, hyvinvointipalvelut, ohjelmapalvelut, majoituspalvelut sekä kahvilat ja ravintolat.

Sivuston kävijämäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa. Sivustolla on vierailtu tähän mennessä yli 4.500 kertaa ja vierailtujen sivujen määrä on 20.000. Yli puolet sivuston kävijöistä on siirtynyt Visittaidekaupunki.fi -sivustolta yrityksien omille kotisivuille. Sivuston some-tilit Facebookissa ja Instagramissa ovat ahkerassa käytössä ja sekä tykkääjien että seuraajien määrä kasvaa koko ajan.

Visittaidekaupunki.fi -sivusto lisää yritysten digitaalista näkyvyyttä ja markkinointia. Sivustolle tehdään maksettua markkinointia Facebookissa ja Googlessa, jonka tavoitteena on tavoittaa yhä enemmän potentiaalisia asiakkaita. Näin saadaan kasvatettua Visittaidekaupunki.fi -sivuston ja siellä olevien yritysten ja toimijoiden tunnettuutta ja sitä kautta kasvatettua ostotapahtumia.

Tilaisuus antoi Visittaidekaupunki.fi -sivustolla mukana oleville yrittäjille mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja verkostoitua keskenään. Lisäksi yrittäjät ja tahot pääsivät yhdessä MW-Kehityksen kanssa keskustelemaan sivuston kehittämisestä sekä heidän mahdollisista toiveistaan ja tarpeistaan sivuston ja sen markkinoinnin suhteen.

Visittaidekaupunki.fi kahvitilaisuuksia on tarkoitus järjestää säännöllisesti. Seuraavaa tilaisuutta suunnitellaan alkusyksylle.

Palveluyritys, ilmoita tietosi Visittaidekaupunki.fi -sivustolle! Visittaidekaupunki.fi -sivusto kokoaa yhteen Mänttä-Vilppulan uniikit nähtävyydet, kiehtovat elämykset ja monipuoliset palvelut. Sivuston pääosassa ovat palveluyritysten kohdekortit. Maksuton kohdekortti koostuu yrityksen esittelytekstistä, yhteystiedoista ja houkuttelevista kuvista. Ilmoita yrityksesi tiedot vielä tänään ja tule mukaan Visittaidekaupunki -sivustolle! Linkki aukeaa uudessa välilehdessä.

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
35800 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555