Kotisivulle

Töissä Taidekaupungissa -verkkosivusto laajenee!

10.11.2022

www.toissataidekaupungissa.fi -verkkosivusto avattiin syyskuussa 2022 Alihankintamessujen yhteydessä. Mänttä-Vilppulan Elinkeinoyhtiö MW-Kehitys Oy:n rakentama ja ylläpitämä sivusto on koottu yhdessä paikallisten yritysten, SASKY Mäntän seudun koulutuskeskuksen ja Mänttä-Vilppulan kaupungin työelämäpalvelujen kanssa. Sivuston tavoitteena on parantaa Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan yritysten työvoiman saatavuutta sekä kehittää alueen elinvoimaisuutta ja yritysten toimintaympäristöä.

 

”Sivusto on saanut metallialan yrityksiltä hyvän vastaanoton. Tämä on konkreettinen toimi metallialan työvoimapulan helpottamiseksi. Alihankintamessuilla jaettiin lähes 500 Töissä Taidekaupungissa -kynää ja sivustolla tapahtuneen seurannan perusteella huomasimme, että suurin osa kynän saajista oli vieraillut sivustolla. Tämä osoittaa sen, että asia on tärkeä ja kiinnostaa työpaikan etsijöitä.”, kertoo MW-Kehityksen sisällöntuottaja Jenni Toivola.

Myös Javasko Oy ja Javasko Machines Oy ovat mukana Töissä Taidekaupungissa -sivustolla. Javasko Oy:n toimitusjohtaja Mats Kronholm on tyytyväinen siihen, että tämänkaltainen sivusto on perustettu. ”Hämmästyin itsekin siitä, miten paljon monipuolista ja korkealaatuista osaamista Mänttä-Vilppulan alueelta löytyy, ja miten monenlaisia työmahdollisuuksia yrityksillä on täällä työntekijöille tarjota”, Kronholm kommentoi.

Sivustoa ryhdyttiin rakentamaan metallialan työvoiman tavoittamista varten. Sivustoa kuitenkin laajennetaan muihinkin työvoimapulan kanssa kamppaileviin toimialoihin, ja toimenpiteet on jo aloitettu. Yrityksiä kontaktoidaan laajamittaisesti MW-Kehityksen toimesta, mutta yrittäjät voivat myös itse ilmoittaa oman yrityksensä mukaan täällä (linkki aukeaa uudessa välilehdessä). Mukaan lähteminen on yrityksille maksutonta ja tarjoaa lisää digitaalista näkyvyyttä ja saavutettavuutta. Sivuston markkinoinnin ja viestinnän tukena käytetään sivustolta säännöllisesti kerättävää ja analysoitavaa dataa.

Sivustolta löytyy yritysesittelyiden lisäksi myös yritysten henkilöstön tarinoita, joiden tarkoituksena on avata sitä, minkälaista työnantajayrityksissä työskentely on, millä koulutuksella he ovat työtehtäviinsä päässeet sekä sitä, minkälainen paikka Mänttä-Vilppula on asua ja elää. Näiden tarinoiden tarkoituksena on houkutella myös muualta työvoimaa Mänttä-Vilppulaan. Sivustoa markkinoidaan aktiivisesti sekä sosiaalisessa mediassa että Googlessa, ja mainonnan kohdennusta tehdään lähialueiden lisäksi tarpeen mukaan myös muille alueille Suomessa.

 

Lisätietoja Töissä Taidekaupungissa -sivustosta

Sanna Tukia
yritysasiantuntija
puh +358 50 551 9022
etunimi.sukunimi@taidekaupunki.fi

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
(Huomaa uusi käyntiosoite 31.7. alkaen)

Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555