Kotisivulle

Rekrymessut huomenna Mänttä-Vilppulassa

21.9.2016

Torstaina 22.9. kello 13 kannattaa tulla Mänttä-Vilppulan kaupungintalolle. Ensimmäistä kertaa tässä mittakaavassa järjestettävillä Rekrymessuilla riittää ohjelmaa ja työpaikkoja.

 

Rekrymessujen toivotaan saavan työn etsijät ja työnantajat kohtaamaan. Töitä on tarjolla monipuolisesti metallityöntekijästä lähihoitajaan. 

 - Tavoite, jonka avoimista työpaikoista asetimme kesällä, ylittyi melkoisesti, iloitsee järjestelyistä vastannut messutyöryhmä. Työpaikkoja on etsitty soittelemalla Mänttä-Vilppulan ja lähikuntien yrityksiin kesästä lähtien. Tehtävään oli palkattuna projektityöntekijä, joka teki suuren urakan etsiessään avoimia paikkoja. Suuri osa työpaikoista on niin kutsuttuja piilotyöpaikkoja, joita ei muualta löydy.

Työpaikkojen lisäksi messuilla on tarjolla paljon maksutonta oheisohjelmaa, kuten robotteja, cv-kuvaus, pikakampauksia, kulmien muotoilua, drinkkibaari ja lapsiparkki. Oheisohjelman järjestelyissä on mukana ollut Sastamalan koulutuskuntayhtymä ja Mäntän Seudun koulutuskeskus. Paikalle kannattaakin tulla myös, vaikka työpaikan etsiminen ei juuri tällä hetkellä olisikaan ajankohtaista.

Kaupungintalolla on noin 40 esittelypöytää, joilla voi tutustua yrityksiin, yhdistyksiin, oppilaitoksiin ja muihin toimijoihin. Kaupunki on järjestänyt myös maksuttoman bussikuljetuksen Kolhosta Vilppulan kautta kaupungintalolle ja takaisin.

- Toivomme, että mahdollisimman moni saapuisi tapahtumaan, ottaisi ansioluettelonsa mukaan ja jättäisi sen messuille osallistuville työnantajille, messutyöryhmä innostaa.

Tilaisuus alkaa kello 13 yleisellä tilaisuudella valtuustosalissa, jonka jälkeen messuständit ovat aukeavat.

Tapahtuman järjestävät Mänttä-Vilppulan kaupunki ja Taidekaupungin elinkeino- ja kehitysyhtiö MW-Kehitys Oy.

 www.manttavilppula.fi/rekrymessut 

 

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555