Kotisivulle

Rallia ja kumppanuutta -yhteistyömalli kiinnosti yrittäjiä

20.12.2016

Taidekaupunkia viedään hurjaa vauhtia maailmankartalle! Rallia ja kumppanuutta -yritysilta houkutteli Gustaf-museolle suuren joukon autourheilun ystäviä 13.12.2016. Rallin yhteistyömalli monine mahdollisuuksineen kiinnosti paikallisia yrittäjiä.

 

Tapahtuman keskiössä oli nuori lahjakas mänttäläinen Aki Sahila, joka on ajamassa Taidekaupunkia kovaa kyytiä maailmankartalle. Akin ajama Peugeot 208 Cup on tällä hetkellä maailman kovatasoisin merkkisarja. Sarjan mestareihin kuuluu rallin huipputähtiä, kuten Sebastien Loeb ja Sebastien Ogier

Akin taustalla toimii V&V Sport Management -manageriyhtiö. Yhtiön managerien Kim Vatasen ja Atte Varstan luotto uuteen suojattiin on kova. - Akin lahjoista kertoo, että hän on vuodessa noussut aivan huippukuskien tuntumaan. Odotukset Akin menestyksen suhteen ovatkin todella korkealla, toteaa Vatanen.

Kim Vatanen on elänyt rallimaailmassa koko ikänsä. Hänen isänsä Ari Vatanen niitti aikoinaan menestystä rallin MM-sarjassa, ja meriittilistalta löytyy muun muassa maailmanmestaruus vuodelta 1981. Myös isä-Vatasen asiantuntemus on valjastettu avuksi. Atte Varsta puolestaan tuo yritykseen reilun 20 vuoden kokemuksen kansainvälisten yritysten mainos- ja mediatoimistojen johtamisesta sekä markkinoinnista. 

Kim Vatanen ja Atte Varsta ovatkin yhdessä varsin tehokas tiimi. Heillä on paljon ideoita yritysyhteistyöhön. 
Mänttä-Vilppulan kaupunki ja MW-Kehitys ovat myös mukana tukemassa paikallisten yritysten ralliverkoston syntyä. MW-Kehityksen toimitusjohtaja Antti Korkka toteaa, että Taidekaupungilla ja sen yrityksillä on nyt mainio mahdollisuus lyödä hynttyyt yhteen ja liittyä osaksi Akin menestystarinaa. Yrityksille on mahdollista räätälöidä myös täysin henkilökohtainen yhteistyöpaketti. - Club Mänttä -verkosto mahdollistaa, että kohtuullisella panoksella pienemmilläkin yrityksillä on mahdollisuus lähteä mukaan, kertoo Korkka.

Yhteistyöverkostolle halutaan tarjota pakettia, josta hyötyvät kaikki. Aki Sahilan matkassa yritykset saavat näkyvyyttä esimerkiksi auton teippauksissa. Autoon voidaan esimerkiksi sijoittaa suuri Taidekaupunki Mänttä-Vilppula -logo ja sen ympärille verkostossa mukana olevien yritysten logoja. Näin yrityksen nimi näkyy kaikkialla, missä Aki autollaan liikkuu. Menestyksekkäiden kisojen jälkeen näkyvyyttä saadaan laajalti myös mediassa. Kansainvälisen näkyvyyden lisäksi yhteistyömuotoihin kuuluvat muun muassa yritysmatkat Ranskaan, asiakkaiden rallikyyditykset ja erilaiset yritystilaisuudet.

Club Mänttä –verkostoon liittymisestä saa lisätietoja: 
Atte Varsta 050 531 9536 atte(at)vvmgmt.com
Aki Sahila 044 257 9694 aki.sahila(at)hotmail.com

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555