Kotisivulle

Yrittäjä, onko sinulla kaupungin kaunein jouluikkuna? Osallistu kilpailuun!

15.11.2016

Yrittäjä, osallistu kilpailuun, jossa valitaan kaupungin kaunein jouluikkuna!

Kilpailun tarkoituksena on aktivoida kaupungin asukkaita jouluostoksille oman kylän liikkeisiin. Yrittäjät saavat myös näkyvyyttä omille joulunajan näyteikkunoilleen, sillä kuvia julkaistaan Taidekaupungin sosiaalisen median kanavissa!  Kilpailuun voivat osallistua kaikki Mänttä-Vilppulan yritykset, joilla on jouluikkuna, ja jotka kokevat kampanjan hyödylliseksi joulumyynnin aktivoinnin kannalta.

Miten yritys osallistuu?

Voit lähettää jouluikkunastasi valokuvan, joka julkaistaan Taidekaupungin Facebook-, Instagram- ja verkkosivuilla. Tarvittaessa voimme käydä myös kuvaamassa ikkunoita. Kilpailuun osallistuminen on muuten maksutonta, mutta jokaiselta osallistuvalta yritykseltä toivotaan pientä arpajaispalkintoa, sillä kaikkien jouluikkunoita äänestäneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja oman kaupungin liikkeisiin.

Miten ikkunoiden äänestäminen tapahtuu?

Jotta saisimme mahdollisimman paljon väkeä jalkautumaan oman paikkakunnan liikkeisiin, jouluikkunoiden äänestäminen tapahtuu kilpailuun osallistuvissa liikkeissä. Siis jokainen osallistuva yritys saa jouluikkunoiden äänestämiseen tarkoitettuja vastauskuponkeja ja palautuslaatikon, jotka kilpailun päätyttyä noudetaan ääntenlaskua varten

Ilmoittautuminen mukaan

Pyydämme ilmoittautumisia ripeällä aikataululla maanantaihin 21.11. mennessä. Ilmoittakaa samalla, toimitatteko itse valokuvan jouluikkunastanne vai tarvitsetteko kuvausapua ja milloin ikkuna on valmis kuvattavaksi. Kertokaa myös, minkä tuotteen tai palvelun lahjoitatte arpajaispalkinnoksi. Lähettäkää edellä mainitut tiedot sähköpostitse osoitteeseen: henna.linkopuu@mw-kehitys.com tai puhelimitse 050 303 4800.

Jouluikkunoiden äänestämisen aikataulu

Jouluikkunakuvia aletaan julkaista mahdollisimman nopealla aikataululla ilmoittautumisten ja jouluikkunoiden valmistumisen jälkeen. Samalla osallistuviin liikkeisiin toimitetaan äänestyskupongit ja palautuslaatikko. Kaupunkilaiset voivat äänestää suosikki-ikkunaansa perjantaihin 16.12. asti kilpailuun osallistuvissa liikkeissä. Tämän jälkeen suoritetaan arvonta äänestäneiden kesken. Palkintoina ovat jouluikkunakilpailuun osallistuneiden yritysten lahjoittamat palkinnot. Arvonnan voittajien nimet julkistetaan kaupungin verkkosivulla (ja Facebook-sivulla) maanantaina 19.12.

Samalla palkitaan myös Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan kauneimman jouluikkunan tehnyt yrittäjä pienellä palkinnolla sekä roppakaupalla julkisuutta ja näkyvyyttä!

Toivotamme kaikille kaupunkimme yrittäjille hyvää ja menestyksekästä joulunalusaikaa!

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
(Huomaa uusi käyntiosoite 31.7. alkaen)

Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555