Kotisivulle

MW-Kehitykselle ja Yrke Kiinteistöille yhteinen vetäjä 9.1.2017 alkaen

30.11.2016

Mänttä-Vilppulan kehitysyhtiöiden MW-Kehitys Oy:n ja Yrke Kiinteistöt Oy:n hallitukset ovat kutsuneet VTM Otto Huttusen molempien yhtiöiden toimitusjohtajaksi 9.1.2017 alkaen.

”Syksyn aikana yhtiöiden hallituksissa käydyt keskustelut yhtiöiden toiminnasta sekä johtamisesta tuottivat nopeasti yhteisen näkemyksen. Kehitysyhtiöt saavat Huttusesta sitoutuneen osaajan, jolla on olemassa vahva verkosto alueen yrityksiin sekä muihin toimijoihin”, yhtiöiden hallitusten puheenjohtaja Erkki Lauronen toteaa.

Kaupunginjohtaja Esa Sirviö kertoo, että konsernin näkökulmasta yhtiöiden hallitukset ovat tehneet perustellun ja hyvän ratkaisun. Tulevan maakuntahallinnon mukanaan tuomat muutokset edellyttävät kaupungin elinvoiman ylläpitämiseen riittäviä resursseja. Huttusen valinta vahvistaa oikealla tavalla niin kehitysyhtiöiden kuin koko kaupunkikonsernin kokonaispalettia. Valinta mahdollistaa kehitysyhtiöiden sekä koko konsernin osaamisen jakamisen ja hyödyntämisen parhaalla mahdollisella tavalla myös kaupunkistrategiaa silmällä pitäen.  

Otto Huttunen kertoo työn kehitysyhtiössä olevan hänelle luonteva askel eteenpäin: "Aluekehittämisen pulmat, yrittäminen, koulutus sekä kansainvälinen toiminta ovat aina olleet osa työtäni. Mielestäni juuri näitä asioita tarvitaan elinvoimatekijöiden kehittämisessä. Odotan innolla, että voin vielä vahvemmin antaa oman panokseni Mänttä-Vilppulan kehitykseen."

Kehitysyhtiöihin Huttunen siirtyy Tampereen ammattikorkeakoulusta, jossa hän vastannut alueellisesta korkea-asteen koulutuksesta sekä yrityksiin liittyvistä kehittämishankkeista. Hankemaailma on tuttua myös PoKo ry:n puheenjohtajuuden kautta. Hän on osallistunut myös Sassi-Kannusniemen yleissuunnitelman laadintaan. "Pidän Sassia tärkeimpänä avauksena kaupungissamme pitkään aikaan. Se on ilman muuta työpöydälläni heti, kun aloitan työni kehitysyhtiöissä loppiaisen jälkeen", toteaa Huttunen.

Mänttä-Vilppulan kehitysyhtiöiden toimitusjohtajana viisi vuotta toiminut Ismo Korhonen irtisanoutui viime elokuussa.  MW-Kehitys Oy:n hallitus ja Yrke Kiinteistöt Oy:n hallitus päättivät tuolloin, että erilliseen toimitusjohtajan hakuprosessiin ei ryhdytä heti. Tuolloin yhtiöiden toimitusjohtajuudet jaettiin yhtiössä työskentelevien Antti Korkan sekä Pasi Mäkisen kesken. Korkka sai vetovastuulleen MW-Kehitys Oy:n toimitusjohtajuuden ja Pasi Mäkinen puolestaan Yrke Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtajuuden.

”Uuden toimitusjohtajan myötä voimme palata normaalitilanteeseen. Antti Korkan osaaminen ja panos markkinointijohtajana saadaan täyteen hyötykäyttöön, ja samalla Pasi Mäkiselle jää enemmän aikaa kehitysjohtajana yrityskentän kehittämistarpeisiin”, toteaa Erkki Lauronen. ”Vaikka resurssi olikin väliaikaisesti tiukalla, ovat hallitukset olleet erittäin tyytyväisiä kummankin toimitusjohtajan tehtävien hoitamiseen syksyn aikana ja toimitusjohtajat ovat nauttineet hallitusten täyttä luottamusta.”


Lisätietoja:

Erkki Lauronen, 050 553 7210                                                                                      
Hallituksen puheenjohtaja                                                                                          
MW-Kehitys Oy, Yrke Kiinteistöt Oy

Otto Huttunen, 050 441 3249
Toimitusjohtaja 9.1.2017 alkaen

Esa Sirviö, 0400 975 211
Kaupunginjohtaja

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
(Huomaa uusi käyntiosoite 31.7. alkaen)

Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555