Kotisivulle

Mattoprojekti matkalla kohti Suomen ennätystä! - Yrittäjä, haluaisitko olla mukana?

27.2.2017

Elämän Värit -mattoprojekti on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Tavoitteena on kutoa Suomen pisin räsymatto, joka projektin päätteeksi pätkitään sekä myydään ja tulot käytetään Mänttä-Vilppulan senioreiden luku- ja ulkoilutuspalveluiden hankintaan.

 

Matkalla kohti Suomen ennätystä!

Elämän Värit -räsymattoa on tehty tammikuun puolestä välistä lähtien Mänttä-Vilppulan Pop-upin tiloissa Länsitorikadulla. Osallistujia on ollut vauvasta vaariin - nuorin kutoja on ollut 1-vuotias ja vanhin yli 90-vuotias. Nyt mattoa on kasassa jo yli 50 metriä. Tavoitteena on noin 450 metriä, jolloin matto olisi Suomen pisin. Kesällä maton kudonta siirtyy Pysäkki-grillin edustalla olevalla pysäköintialueelle sijoitettavaan Villa Feeling -lomamökkiin.

Yrittäjä - tule mukaan!

Nuoren ensimmäinen kesätyöpaikka on usein kiven alla kokemattomuuden ja alkaisen iän vuoksi. Kokemukset työelämästä tulevat vaikuttamaan siihen, miten herkästi nuori tulee jatkossa hakeutumaan työelämään ja millaisen kuvan nuori saa oman paikkakuntansa elinkeinoelämästä. Sen vuoksi tulemme Taito Pirkanmaan kanssa (Taito Shop Mänttä) palkkaamaan paikallisia mänttävilppulalaisia nuoria Elämän Värit -mattoprojektiin kesän ajaksi opastamaan paikalle tulevia kutojia maton kutomisessa. Perehdytämme nuoret työtehtävään. Tarve on seitsemälle nuorelle kesäkuun alusta elokuun loppuun asti. Palkkaamme heidät ”Tienaa Tonni”-periaatteella. (Kts. tarkemmin, mistä on kyse: https://www.kunkoululoppuu.fi/kesatyo/tutustu-tyoelamaan-hae-kesatoihin/)
 
Tässä on myös Sinun yrityksellesi erinomainen mahdollisuus olla tarjoamassa työtä nuorillemme, vaikka et heitä omaan yritykseesi pystyisikään palkkaamaan. Voit joko lahjoittaa projektillemme rahaa, jolla voimme palkata nuoria tai ilmoittaa, että palkkaat nuoren tai nuoria Elämän Värit -projektiin. Silloin yrityksesi tekee sopimuksen nuoren kanssa, mutta työpisteeksi osoitetaan Elämän Värit -projektin työpiste.

Lähde siis rohkeasti mukaan ja mahdollista nuorille kesätyötä kesäksi 2017! Tulemme infoamaan nuoria vielä tarkemmin tämän asian tiimoilta kuluvan kevään kuluessa. 

Yhteydenotot ja lisätietoja:
Mari Tastula, mari.tastula@mw-kehitys.com tai 044 737 3372
projektipäällikkö, Mänttä-Vilppulan Elävä Kaupunkikeskusta -hanke, MEKKU

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
(Huomaa uusi käyntiosoite 31.7. alkaen)

Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555