Kotisivulle

LuovaStore edustaa luovuutta ja luonnonmukaisuutta

28.6.2018

Keväällä 2018 mänttäläinen Jenna Routasaari asteli yritysneuvoja Tero Turusen luokse. Ajatus yrittäjyydestä oli kypsynyt ja liiketoimintasuunnitelma hioutunut valmiiksi. Finanssialalla työskennelleellä Routasaarella yrittäjyys oli jo pitkään siinnellyt haaveissa, ja nyt tuntui olevan oikea hetki tarttua tuumasta toimeen.

Jenna Routasaaren LuovaStore yritys toimii tällä hetkellä etupäässä verkkokauppana. Verkkokaupassa on myynnissä käsintehtyjä tuotteita, DIY-tuotepaketteja, kankaita, kaavoja ja kuteita. Jenna ylläpitää myös blogia, josta löytyy ideoita, inspiraatioita ja tietoa ajan trendeistä. Sisustustekstiilien ompelupalvelun kautta Routasaari käyttää myös parin paikallisen ompelijan palveluita. Käsityötuotteiden lisäksi verkkokaupasta on saatavilla muun muassa saippuoita, imurointipuuteria, pyykkietikkaa ja luomukosmetiikkaa. Vaikka tuotevalikoima on monenkirjavaa, kaikkia tuotteita yhdistää luovuus ja luonnonmukaisuus.

Finanssialan ohella Jenna Routasaarella on kokemusta myös kauneudenhoitoalasta. Tämän kautta on virinnyt kiinnostus myös luonnonmukaisen kosmetiikan tuotekehittelyyn.

-Olen vuosikaudet valmistanut luonnonmukaista kosmetiikkaa ja käyttänyt sitä itse. Tyytyväisenä käyttäjänä haluan tarjota samaa myös muille. Olen kehittämässä omaa kosmetiikkasarjaa, jolle haen parhaillani patenttia, kertoo Routasaari.

Jenna Routasaari arvioi, että luontoarvojen ja luonnonmukaisuuden merkitys tulee tulevina vuosina kasvamaan entisestään. Jonkinlaista käännettä Routasaari odottaa tapahtuvaksi kymmenen vuoden sisällä.

-Uskon, että kaupungillistuminen saavuttaa vielä huoppunsa ja sen sijaan ihmiset alkavat palata taas lähemmäksi luontoa, miettii Routasaari.

LuovaStore -yrityksen taustalla on myös puoliso Vikke Mannisen tuki ja apu.  

Mänttä-Vilppulaa pariskunta luonnehtii mukavaksi pikkukaupungiksi, jossa on hyvä yrittää.

-Logistisesti tämä on sijainniltaan ihan parhaalla paikalla, keskellä kaikkea, päättää Manninen.

LuovaStoren verkkokauppa: www.luovastore.fi

 

 

« Takaisin

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ
(kaupungintalon virastoaika
klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00)

Vaihde
+358 (0)3 488 811

Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Asiointipiste | Matkailuinfo
Hallituskatu 23, 35800 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555