Liikenneyhteydet ja kartat

Mänttä-Vilppulaan on erinomaiset liikenneyhteydet oli kulkuneuvosi mikä tahansa! Meille pääset maata, kiskoja ja järveä pitkin tai voit saapua jopa lentäen! Päiväsaikaan tulee ja lähtee useita linja-autovuoroja sekä kiskobussi.

Opaskartta

Mänttä-Vilppulan kaupungin opaskartta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henkilöautolla
Mänttä-Vilppulaan on helppo päästä. Kaupunki sijaitsee Ylä-Pirkanmaalla Tampereen ja Jyväskylän puolessa välissä ja henkilöautolla matkaan kuluu molempiin suuntiin 1 tunti.

Linja-autolla
Mänttä-Vilppulaan kulkee päivän mittaan linja-autovuoroja Tampereelta, Jyväskylästä ja lähikunnistamme kuten Keuruulta, Ruovedelta, Orivedeltä, Juupajoelta ja Jämsästä.  Erilaisista matkalipputuotteista voit kysellä Mänttä-Vilppulan matkailuinfosta puh. 03 488 8555.

Mänttä-Vilppulassa on käytössä Mäntän ja Vilppulan väliseen linja-autoliikenteeseen soveltuva seutulippu. Seutulipulla ajelet Mäntän ja Vilppulan välillä päivittäiset työmatka-, koulu- ja muut ajot edulliseen 50 euron kuukausihintaan. Seutulippuja voit kysellä myös naapurikuntiin. Mänttä-Vilppula kuuluu Tampereen itäiseen seutulippualueeseen ja erihintaisia seutulippuja on käytössä joillakin liikennöitsijöillä. Seutulippu on seutulippualueeseen kuuluvien kuntien, valtion ja liikennöitsijöiden tarjoama normaalitaksaa edullisempi matkalippu.

Junalla
Kiskobussi kulkee Mänttä-Vilppulasta kolmasti päivän aikana Tampereelle ja takaisin. Kiskobussi saapuu ja lähtee Vilppulan taajaman keskustasta.

Veneellä
Kaupungilla on useita paikkakuntalaisia ja vierailijoita palvelevia venesatamia Vilpunkoskessa, Kolhossa, Pohjaslahdessa sekä Mäntässä.

Kaupunkipalvelut

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ

Vaihde
+358 (0)3 488 811


Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Matkailuinfo
Asiointipiste, Seppälän puistotie 15, 35801 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555