Mänttä-Vilppulan Rekrymessut 16.3.2017

Kevään 2017 Rekrymessut järjestetään Mänttä-Vilppulan kaupungintalolla torstaina 16.3.2017!

Rekrymessuilla kohtaavat työn etsijät ja avoimet työpaikat. Yritykset pääsevät esittäytymään messuilla ja saavat näkyvyyttä painetussa messuoppaassa. Mukana messuilla on myös oppilaitoksia, Pirkanmaan TE-toimisto ja hieman karnevaalimeininkiä!  

Ilmoittaudu mukaan tai ilmoita avoimesta työpaikasta:   
Marjut Ruissalo, puh. 044 728 8428 
Minna Kivinen, puh. 044 728 8345 
Kirsti Niemi, puh. 044 428 8218 
rekrymessut(ät)manttavilppula.fi  
 
Nähdään messuilla! 
Torstaina 16.3.2017 | Kello 12-16 | Kaupungintalon valtuustosalissa ja aulatiloissa 

 

Rekrymessut 22.9.2016

Kiitos kaikille osallistujille, esittelijöille ja kävijöille! Tunnelma Rekrymessuilla oli erittäin positiivinen ja kävijämäärä 465 henkilöä. Messuilla oli 40 näytteilleasettajaa ja avoimia työpaikkoja yli 80. Ensimmäinen rekrytointikin tapahtui jo messujen aikana!

Messut alkoivat valtuustosalista, jossa nähtiin aluksi kaupunginjohtajaa esittävä robotti ja onneksi myös se oikea kaupunginjohtaja Esa Sirviö, joka toivotti ääriään myöten täynnä olevan valtuustosalillisen messuvieraita tervetulleiksi. Henkilöstöpäällikkö Mikko Nyberg esitteli kaupungin avoimia työpaikkoja, ja tilaisuuden juonsi Jari Ahvenjärvi. Kahdeksan yrityksen edustajaa pitivät tiiviit ja hyvät puheenvuorot, joiden jälkeen messuständit ja kahvio aukesivat. 

Ohjelmaa kolmessa kerroksessa

Kuhinaa kaupungintalon kolmessa kerroksessa riitti parituntisten messujen ajan. Marko Marinin CV-kuvaukseen sai välillä jonottaa ja Saskyn lähihoitajaopiskelijoiden lapsiparkkia kiiteltiin hyödyllikseksi, lapsivieraita olisi tosin mahtunut mukaan enemmänkin. Saskyn kosmetologi- ja parturikampaajaopiskelijat tarjosivat kulmien muotoilua ja pikakampauksia. Alakerran kahviossa tarjoiltiin messuvieraille kahvia ja pullaa matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opiskelijoiden toimesta. Ovien vierestä löytynyt Drinkkibaari keräsi kiinnostuneita. Merkonomiopiskelijat ohjasivat ja opastivat messuvieraita. Sasky:n robotteja oli myös tavattavissa messuilla. Humanoidirobotti Nao:t tanssivat ja hoivahyljerobotti Paroja käytiin silittelemässä. 

Kaupungintalon ala-aulaan oli sijoitettu yritykset, joilla oli avoin työpaikka tai työpaikkoja. Toisesta kerroksesta löytyivät kunnat ja kaupungit, oppilaitokset sekä Pirkanmaan TE-toimiston piste ja ammatinvalintatestit. Messukävijöille jaettiin Rekrymessuheijastin ja Rekrymessuopas, josta löytyivät kaikki avoimet työpaikat ja hyödyllistä tietoa työllistymisen tueksi. 

Positiivista palautetta

Messuyleisöä pyydetiin jättmään palautetta tapahtumasta, ja asteikolla yhdestä viiteen 131 palautteen antajaa antoivat messujen arvosanaksi 4,2. Eniten kiitosta saivat hyvin hoidetut järjestelyt, monipuolinen ohjelma sekä hyvä tunnelma. Kritiikkiä kohdistui eniten liian pieniin tiloihin monessa kerroksessa ja ennen messujen loppumista tyhjentyneisiin muutamiin esittelypöytiin.

Messuille osallistuneet yrittäjät ja yritysten edustajat kiittelivät myös kovasti messujärjestelyjä ja rekrymessujen tarjoamia mahdollisuuksia. Jo yritysten kontaktointivaiheessa yritykset antoivat positiivista palautetta ja kokivat tapahtuman järjestämisen hyödylliseksi. Rekrymessujen sijoittumista kevääseen toivottiin myös. Tapahtumalle oli selvästi tarvetta ja tilausta, siksi jatkoakin on luvassa!

Rekrymessujen järjestelyistä vastasivat Mänttä-Vilppulan kaupungilta Minna Kivinen ja Marjut Ruissalo sekä MW-Kehityksestä Senni Jalonen.

 

HUPS!

Rekrymessujen kävijämäärä yllätti järjestäjät täysin ja messuoppaat loppuivat kesken. PDF-muodossa oppaan löydät tämän linkin takaa.

 

Arvonta messuilla!

Kiitos palautteen jättäjille!
Arvonnassa voittivat Aziz Alnafea ja Jenni Nurminen. Voittajat saavat valita joko 10 kerran kortin Mäntän uimahalliin tai 6 kuukauden kortin Parkkivuoren kuntosalille!Yhteydenotot ja lisätiedot: rekrymessut(ät)manttavilppula.fi


Tilaisuuden järjestävät:
Mänttä-Vilppulan kaupunki, työllisyydenhoitopalvelut
MW-Kehitys Oy - Taidekaupungin elinkeino- ja kehitysyhtiö
Sastamalan koulutuskuntayhtymä
Yhteistyökumppaniensa kanssa

 

Elinkeinot

Yhteystiedot

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Seppälän puistotie 15
PL 69, 35801 MÄNTTÄ

Vaihde
+358 (0)3 488 811


Laskutusosoite
Mänttä-Vilppulan kaupunki
PL 70, 35801 MÄNTTÄ
Y-tunnus: 0157867-2

Matkailuinfo
Seppälän puistotie 2, 35801 MÄNTTÄ
+358 (0)3 4888 555